Specialistisch kinderverpleegkundige

Nina Klunder
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Klunder
AUG 29
Overijssel Vast HBO
28.09.2018 Job-Nr: 9119294
Solliciteren

Over de functie

De specialistische zorg voor kinderen gaat komende jaren groeien. Als specialistisch kinderverpleegkundige verleen jij specialistische zorg aan deze kinderen. Jouw uitgangspunt moet zijn dat het belang van het kind ten aller tijden voorop staat. De zorg voor een kind of jonge jeugdige vereist een specialistische aanpak van een verpleegkundige, maar jij kunt dat!  Als kinderverpleegkundige kan het zijn dat jij jouw zorg inzet in gezinnen met een ondersteuning- of zorgvraag die ziekte gerelateerd is in de thuissituatie, in ziekenhuizen op afdelingen of op een dagopvang voor een verpleegkundig kinderdagverblijf. Je bent in alle domeinen verantwoordelijk voor de verpleging, maar ook voor het signaleren en observeren. 

Als specialistisch kinderverpleegkundige kan je binnen Maandag® op verschillende plekken aan het werk. Wij vinden het belangrijk om eerst jou goed te leren kennen zodat wij kunnen inschatten wat het beste bij jou past. Heb jij eventueel een specialisatie binnen de neonatologie, obstetrie en gyneacologie of oncologie? Ook dan ben jij van harte welkom om te solliciteren op deze vacature. Bij ons vind je veel mogelijkheden voor het verzorgen van kind- en jeugd!

Maar, wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO. Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!


Functie eisen

- Je bent in het bezit van een HBO diploma, aangevuld met een kinder, O&G of ICNV specialisatie;

- Je bent in het bezit van een BIG registratie;

- Je bent in staat een VOG aan te leveren.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals in de publieke sector.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job