Inkomensconsulent

Xanne Ellenbroek
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Xanne Ellenbroek
AUG 29
Limburg Tijdelijk HBO
28.09.2018 Job-Nr: 9119289
Solliciteren

Over de functie

Als Inkomensconsulent heb je een gevarieerd takenpakket: Je behandelt aanvragen van inwoners uit de gemeente die een beroep doen op inkomensvoorzieningen. Je werkt uiteindelijk voor de burger; want het doel is om de burger die een beroep moet doen op deze ondersteuning zo snel mogelijk weer zelf in staat is om in zijn levensonderhoud te voorzien.

Als Inkomensconsulent beheers je in de meeste gevallen een eigen caseload, waarbij je dus aanspreekpunt bent voor de burger. Je voert de intakegesprekken met de burgers en handelt de aanvragen af met betrekking tot levensonderhoud, bijzondere bijstand en minimabeleid. Natuurlijk stel je hierbij rapportages en beschikking op.

In deze functie als Inkomensconsulent bij Maandag® komen jouw sterke punten helemaal tot hun recht. Je hebt uitmuntende sociale en contactuele vaardigheden, je hebt een grote mate van accuratesse en zelfstandigheid en je bent klantgericht, resultaatgericht en hebt plezier in werken.


Functie eisen

Functie eisen

• Een afgeronde relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld richting sociaal juridische dienstverlening;

• Minimaal één jaar vergelijkbare werkervaring;

• Bekend met GWS en relevante wetgeving;

• En natuurlijk zin in een nieuwe uitdaging, een nieuwe Maandag!

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals in het publieke domein. Dit doen we binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. Onze professionals weten van aanpakken en realiseren zich dat hun werk ertoe doet. Dat soort professionals vind je bij Maandag®. En of je nu op zoek bent naar professionals met jarenlange ervaring of juist naar starters op de arbeidsmarkt. Maandag® biedt altijd het snelst de beste oplossing.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job