Wijkverpleegkundige

Nina Klunder
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Klunder
AUG 29
Overijssel Vast HBO
28.09.2018 Job-Nr: 9119286
Solliciteren

Over de functie

Als wijkverpleegkundige ben jij een zorgzame en energieke zorgverlener. Jij wil mensen die zorg nodig hebben een gelukkig gevoel geven. Je wil werken aan het welbevinden van cliënten die hulpbehoevend zijn op verschillende gebieden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het signaleren van knelpunten en ben je kritisch over de zorgplannen en de verbetering hiervan. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de ADL van de patiënten, maar ook de verpleegtechnische handelingen voer jij uit. Als wijkverpleegkundige ben je daarnaast ook verantwoordelijk voor coördinerende taken en zie jij uitdaging in het werken aan kwaliteitsverbetering. Je moet een kritische blik hebben t.o.v. lopende processen. 

Je werkt zorgvuldig en zelfstandig, maar vindt het ook leuk om samen met het team te kijken naar de knelpunten en bijpassende oplossingen. Daarnaast ben je als verpleegkundige verantwoordelijk voor het signaleren van vastlopende zaken. Je bent flexibel en weet van aanpakken. Als verpleegkundige wordt van je verwacht dat je de administratieve taken oppakt, en soms wat meer overstijgend kunt kijken.

Daarnaast vindt je het fijn om net even dat extratje te bieden aan de cliënt en je vindt het belangrijk dat iemand zich op zijn/haar gemak voelt! Ben jij deze persoon? Reageer dan snel! 

Wat kan Maandag® jou bieden?

Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO (VVT). Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Functie eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde opleiding tot HBO verpleegkundige;  

- Je bent flexibel inzetbaar;

- Je bent in het bezit van een VOG;

- Je bent empathisch en zorgzaam!

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals in de publieke sector.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job