GZ Psycholoog verslavingszorg

Cindy den Heijer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cindy den Heijer
AUG 29
Noord-Brabant Tijdelijk WO
28.09.2018 Job-Nr: 9119284
Solliciteren

Over de functie

“Ik wil weer normaal leven, maar ik weet alleen niet hoe.”

Bart wil zijn verslaving achter zich kunnen laten, een huisje kopen, werk vinden en het contact weer opbouwen met zijn zoon en kleindochter die hij al een hele tijd niet heeft gezien. Voor een opdrachtgever in regio Rotterdam ben ik op zoek naar een GZ-Psycholoog die de kennis en ervaring heeft om de ‘dromen’ van Bart te realiseren. Geen dag zal hetzelfde zijn, omdat je te maken hebt met patiënten met verschillende, complexe ziektebeelden. Naast persoonlijk contact met je patiënten, maak je behandelplannen en bijvoorbeeld delict analyses, risicomanagementplannen en risico-taxaties. Ook denk en werk jij als GZ-Psycholoog mee aan de ontwikkeling van ingewikkelde, nieuwe behandelmethoden. Jouw doel is ervoor zorgen dat je patiënten ‘het normale leven’ weer op orde krijgen.

Verslaving is in de visie van de opdrachtgever een chronische psychiatrische ziekte, waarbij veelal sprake is van co-morbiditeit. Het kan leiden tot een (blijvend) verlies van diegene zijn onafhankelijkheid op het gebied van emoties, handelen en denken.

Als GZ-Psycholoog ga je binnen deze organisatie werken in een multidisciplinair team. Dit houdt in dat jij gaat samenwerken met psychiaters, artsen, psychologen, enzovoort. Echter zal je ook andere collega’s ondersteunen, adviseren, trainen en stimuleren tot verdere ontwikkeling.

Functie eisen

• Diploma Psychologie met een afgeronde aanvullende opleiding tot GZ-Psycholoog

• BIG-registratie

• Kennis en ervaring in de GGZ / verslavingszorg

• Kennis en ervaring op het gebied van diagnostiek, cognitief functioneren en persoonlijkheid


Wat biedt Maandag® jou?

  • Een vast dienstverband
  • Marktconform salaris op basis van CAO
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Een leaseauto of een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Over het bedrijf

Binnen de organisatie is er heel veel kennis en ervaring. Het aanbod is breed en gevarieerd: alle mogelijke vormen van ambulante en klinische zorg worden hier geboden, dat zie je bijna nergens anders. Er wordt veel onderzoek gedaan dat ook wordt toegepast en we hebben een ‘leading role’ als het gaat om doelgroepen waarbij veel mensen met de handen in het haar zitten: GHB-verslaafden bijvoorbeeld, of zeer complexe casussen met zowel verslavingsproblemen als ernstige psychiatrie.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job