Jeugdarts

Nina Klunder
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Klunder
AUG 29
Overijssel Vast WO
28.09.2018 Job-Nr: 9119282
Solliciteren

Over de functie

Als jeugdarts sta je bekend om jouw adequate optreden. Je werkt vanuit consultatiebureau’s en scholen. Elke dag ben jij in contact met kinderen en je weet veel over hun opgroeien. Je screent en vaccineert volgens de indicaties van het Rijksvaccinatieprogramma tijdens gezondheidsonderzoeken. Daarnaast is het jouw rol om ouders met zorgen en problemen te adviseren en hen handvatten te geven in de opvoeding en ontwikkeling van het kind. Je moet afwijkingen goed kunnen signaleren en vervolgens de juiste zorg hier op aan te passen. Doorverwijzen naar andere specialisten is hier onderdeel van. Re-integratie en terugkeer naar school is jouw doel.

Ben jij een jeugdarts die zich kan vinden in bovenstaande functie? Ben jij integer, oprecht en betrokken? Ben jij toegankelijk? Er wordt namelijk van jou verwacht dat jij initiatiefrijk bent, helder kan communiceren en dat jij makkelijk contact kunt leggen. Dan komen wij heel graag met jou in gesprek.

Wat biedt Maandag® jou? 

Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO. Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Functie eisen

-         Afgeronde opleiding geneeskunde, bij voorkeur aangevuld met de opleiding arts M&G profiel jeugdarts;

-         BIG geregistreerd;

-         In het bezit van een VOG. 

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals in de publieke sector.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job