Verzorgende IG

Nina Klunder
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Klunder
AUG 29
Gelderland Tijdelijk MBO
28.09.2018 Job-Nr: 9119280
Solliciteren

Over de functie

Als verzorgende IG werk jij dagelijks aan het welbevinden van cliënten die hulpbehoevend zijn. Je bent verantwoordelijk voor zowel de verzorgende als de begeleidende taken. Je draagt bij aan de kwaliteit van leven van de cliënten door in te spelen op hun zorgvragen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het signaleren van knelpunten en ben je kritisch over de zorgplannen en de verbetering hiervan. 

Je werkt zorgvuldig en zelfstandig, maar vindt het ook leuk om samen met het team te kijken naar de knelpunten en bijpassende oplossingen. Daarnaast ben je als verzorgende IG verantwoordelijk voor het signaleren van vastlopende zaken. Je bent flexibel en weet van aanpakken. Daarnaast vind je het fijn om net even dat extratje te bieden aan de cliënt en je vindt het belangrijk dat iemand zich op zijn/haar gemak voelt! Ben jij deze persoon?

Reageer dan snel!

Wat kan Maandag® jou bieden?

Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO (VVT). Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Functie eisen

·        Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG;

·        Je bent bereid een VOG aan te vragen;

·        Je hebt een passie voor zorgen!

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals in de publieke sector.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job