Docent Maatschappijwetenschappen (1e graads)

Jelke Wolfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jelke Wolfs
AUG 29
Limburg Tijdelijk WO
28.09.2018 Job-Nr: 9119229
Solliciteren

Over de functie

Per direct ben ik op zoek naar een eerste graads docent Maatschappijwetenschappen voor een middelbare school in Midden-Limburg.


Heeft Europa een grondwet nodig? Moeten criminelen strenger worden gestraft? Heeft ontwikkelingshulp eigenlijk wel zin? Allemaal vragen die jij met jouw leerlingen gaat onderzoeken. Je leerlingen hebben gekozen voor het vak maatschappijwetenschappen en zullen met jouw hulp door oefening in de omgang met deze vraagstukken een sterker besef ontwikkelen voor de wetenschappelijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid van de wetenschappelijk onderzoeker. Onderwerpen als massamedia, politieke besluitvorming, milieubeleid en rechtsstaat weet jij op een heldere en boeiende manier uit te leggen en je kan je leerlingen uit dagen tot zelfreflectie. Je gaat lesgeven aan bovenbouw HAVO en VWO leerlingen. Ervaring met eindexamenleerlingen is gewenst.

Ben jij docent ‘Maatschappijwetenschappen’ en zoek je nieuwe baan of een interessante parttime opdracht naast je huidige baan? Neem dan contact met mij op. Dan vertel ik je graag meer!

What's in it for you? Een kijkje in verschillende keukens op diverse scholen. We bieden je een contract via Maandag® met marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8 % vakantiegeld en de vakanties worden doorbetaald. Een vast dienstverband is bespreekbaar! 

Functie eisen

- Je hebt een eerste graads lesbevoegdheid

- Ervaring met lesgeven binnen het VO

- Ervaring met examenklassen

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job