Planeconoom

Inge de Moor
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Inge de Moor
AUG 29
Noord-Holland Vast HBO
28.09.2018 Job-Nr: 9119220
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een stevige planeconoom die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Lees dan verder!

Je gaat aan de slag met financieel-strategische vraagstukken gericht op vastgoed- en gebiedsontwikkelingen vanuit het team Plannen & Projecten van het domein Ruimtelijke ontwikkeling. Wij werken aan prachtige opgaven zoals:

  • Grootschalige woningbouwontwikkeling (500 - 1.000 woningen) zoals Zandzoom en Zuiderloo
  • Complexe binnenstedelijke herontwikkelingen zoals het centrumgebied Bergen en Uitgeest
  • Aanleg van de afslag A9 en ontwikkeling rondom OV knooppunten

Onze focus ligt bij het proces, waarbij initiatieven worden ondersteund: ons motto hierbij is “ja, mits”.

Je kent het reilen en zeilen van het gemeentelijk grondbedrijf als geen ander. Daarbij zorg je voor het opstellen van het MPG en de jaarafsluiting. Je weet het financieel- en risicomanagement binnen ruimtelijke ontwikkelingen naar een hoger plan te trekken. Adviseren doe je helder en gemakkelijk. Zowel richting bestuurders als (project)management.

Je werkt samen met de assistent planeconoom, externe specialisten, projectmanagers, planologen en juristen. Het verbinden van verschillende disciplines vind je vanzelfsprekend. Je houdt daarbij het overzicht en bewaakt de voortgang van de financiën. Je bent een energieke persoonlijkheid met een frisse blik op gebiedseconomie en vindt het leuk om nieuwe dingen op te bouwen.

Functie eisen

Je beschikt over een relevante HBO of academische opleiding met kennis op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling, publiek- en privaatrecht, risicomanagement en projectmatig werken. Je hebt voldoende ervaring opgedaan in het opstellen van grondexploitaties en begrotings- en verantwoordingsproducten.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job