Projectleider Civiele Techniek

Nikee Kunnen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nikee Kunnen
AUG 28
Noord-Holland Vast MBO
27.09.2018 Job-Nr: 9119053
Solliciteren

Over de functie

Hou jij ervan om alle touwtjes in handen te hebben, alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat projecten vlekkeloos verlopen? Dan is een baan als projectleider in de civiele techniek wellicht voor jou de perfecte baan waarin jij je passie kunt vinden.


Als projectleider geef je leiding aan verschillende projecten en zorg jij ervoor dat alles in goede banen verloopt. Jij weet van aanpakken! In jouw functie als projectleider ben jij verantwoordelijk voor de realisatie en uitvoering van het project. Voor dit project ben jij het aanspreekpunt vanuit de gemeente en zal jij alle betrokkenen adviseren.


Je adviseert over projecten in de openbare ruimte. Je bent verantwoordelijk voor aanbestedingstrajecten, contractmanagement, budgetbeheer, risicomanagement en het omgevingsmanagement. Bij de opdrachtgever ben je op basis van je vakinhoudelijke kennis onmisbaar. Door jouw goede communicatievaardigheden, is onderhandelen en tegenstrijdige standpunten bij elkaar brengen, iets waar jij als projectleider van geniet.


In deze functie wordt ervaring gevraagd met diverse contractvormingen en aanbestedingen. Uiteraard heb jij een uitgebreid takenpakket, waaronder ook de planning, budgetbeheer en voortgangsrapportages vallen. Jij leidt het projectteam en weet hoe je jouw teamleden moet coachen en motiveren om samen het project binnen de deadline te behalen.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO Civiele Techniek


Wat heeft Maandag® jou te bieden?

  • Wij bieden je een marktconform salaris.
  • Concrete mogelijkheden voor een vast dienstverband binnen Maandag®.
  • Reiskostenvergoeding €0,19 per kilometer of mogelijkheid tot een leaseauto.


Daarnaast bieden wij bij Club Maandag ook diverse trainingsmogelijkheden en maak je deel uit van een brede groep professionals. Zo kun je integraal blijven denken, kennis delen, elkaar helpen in lastige dossiers en jouw zakelijke netwerk uitbreiden en jezelf blijven ontwikkelen binnen jouw vakgebied.


Lijkt het jou de ultieme uitdaging om als projectleider in de civiele sector aan de slag te gaan en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Reageer dan op deze vacature en graag nodig ik je dan uit voor een persoonlijk intake gesprek waarin jij mij kan laten zien waarom juist jij de perfecte kandidaat bent!

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job