Business Consultant

Daphne Pereira
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daphne Pereira
AUG 28
Noord-Holland Tijdelijk HBO
27.09.2018 Job-Nr: 9118973
Solliciteren

Over de functie

Voor een leuke organisatie in Noord-Holland ben ik op zoek naar een Business Consultant. Maar wat ga jij nou eigenlijk doen?

Je houd je bezig met het analyseren en inventariseren waar in de organisatie de functioneel beheer en applicatiebeheer taken worden uitgevoerd. Denk hierbij aan: Welk proces en met welke systemen? 

Je adviseert als Business Consultant hoe deze taken beter georganiseerd kunnen worden om de beide vakgebieden efficiënter en professioneler te laten uitvoeren. Het is hierbij belangrijk om zowel een advies te geven over de ideale situatie als een beeld te schetsen van mogelijkheden en daarnaast een plan van aanpak te maken om van de huidige naar de nieuwe situatie te komen.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring met het inrichten van het Functioneel beheer
  • Aantoonbare ervaring met het inrichten van Applicatiebeheer
  • Ervaring met het uitvoeren van verandertrajecten
  • BiSL, ASL en ITIL gecertificeerd


Bij Maandag® bieden wij jou de kans om je kennis uit te breiden. Fijn voor de organisatie, maar ook voor jezelf! Wij bieden een marktconform salaris naar aanleiding van het desbetreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Geïnteresseerd na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met mij!


Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job