Juridisch adviseur Handhaving

Sarah van Klompenburg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sarah van Klompenburg
AUG 28
Overijssel Vast HBO
27.09.2018 Job-Nr: 9118970
Solliciteren

Over de functie

Maandag® Enschede is op zoek naar een Juridisch adviseur Handhaving. Als Juridisch adviseur Handhaving krijg uiteenlopende, uitdagende zaken op je bordje op het gebied van APV en Bijzondere Wetten en/of Wabo. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de van de bestuurlijke besluitvorming door het opstellen van brieven, beschikkingen en memo’s. voor de voorbereiding van de van de bestuurlijke besluitvorming door het opstellen van brieven, beschikkingen en memo’s.

Je gaat werken in een team die zich inzet voor een mooie, veilige en prettige woon-, werk,- en leefomgeving. Inwoners worden gestimuleerd om eigen verantwoordelijkheid te nemen en krijgen de ruimte voor eigen initiatief. Wanneer hierin spanning ontstaat worden zorgvuldig alle belangen afgewogen. Als de grenzen van kaders op het gebied van veiligheid, leefbaarheid en geloofwaardigheid worden overschreden, wordt doortastend opgetreden.

Ben jij de Juridisch adviseur Handhaving die het verschil wil maken? Reageer dan voor 12 september! 

Functie eisen

·        Minimaal een afgeronde, relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld Rechten).

·        Minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

·        Je beschikt over de nodige dosis bestuurlijke sensitiviteit. 

Over het bedrijf

Maandag® detacheert juridische professionals binnen de publieke sector. Bij Maandag® staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Zo werk je aan je persoonlijke ontwikkeling via onze Academy. Samen met je contactpersonen vanuit Maandag® denk je na over je carrièrekansen. Vanuit je eigen ambities wordt er constant gekeken naar nieuwe, uitdagende opdrachten. Je maakt doorlopend gebruik van ons (regionale) netwerk. Uiteraard tegen goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job