Juridisch Adviseur

Moniek Teunissen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Moniek Teunissen
AUG 28
Noord-Holland Tijdelijk HBO
27.09.2018 Job-Nr: 9118958
Solliciteren

Over de functie

Een extreme maatregel die wordt doorgevoerd begin 2019, dat zorgt voor voor- en tegenstander. Zorg jij als jurist ervoor dat de zienswijzen worden beantwoord? Dan ben jij de jurist die ik zoek.De tijdelijke Juridisch adviseurs die wij zoeken zal zich bezig houden met specifieke verkeersrechtelijk juridische vraagstukken, verwerken en beantwoorden van zienswijzen in nota van beantwoording te behoeve van het verkeersbesluit "Snorfiets naar de rijbaan". 

In het projectteam '"Snorfiets naar de rijbaan" is behoefte ontstaan aan tijdelijke extra capaciteit in verband met een te verwachten zeer omvangrijk zienswijzeproces met betrekking tot het ontwerpverkeersbesluit.

De gemeente zoekt daarom twee juristen die zich bezig zullen houden met het verwerken en beantwoorden van zienswijzen in nota van beantwoording ten behoeve van het verkeersbesluit "Snorfiets naar de rijbaan" en specifieke verkeersrechtelijk juridische vraagstukken. De verwachting is dat tijdens het zienswijzetraject (14 augustus tot en met 24 september 2018) zeer veel zienswijzen zullen binnenkomen. Deze zienswijzen moeten allemaal zorgvuldig worden gelezen en beantwoord via een nota van beantwoording. De nota van beantwoording dient op alle zienswijzen in te gaan.


Jij kunt goed samenwerken binnen een team en zelfstandig. Je vindt snel je weg binnen een (nieuwe) organisatie en nieuwe onderwerpen. Je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Hiernaast kun je goed organiseren en werkzaamheden plannen en blijft ook onder druk en in stressvolle situaties kalm en besluitvaardig.

Functie eisen

  • De kandidaat beschikt over een afgeronde HBO Recht opleiding;
  • Je geeft op een half A4 aan waarom jij beschikt over de kennis en kunde voor deze opdracht;
  • Je hebt ervaring met complexe procedures afdeling 3.4 Awb;
  • Je hebt ervaring met adviseren van bestuursrechtelijke onderwerpen en met procederen in bestuursrechtelijke procedures;
  • Je hebt affiniteit en kennis van het verkeersrecht.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job