Verkeerskundige

Sarah van Klompenburg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sarah van Klompenburg
AUG 28
Overijssel Vast HBO
27.09.2018 Job-Nr: 9118948
Solliciteren

Over de functie

Jij voelt je als een vis in het water binnen het speelveld van logistiek, verkeersveiligheid, vervoer en ruimtelijke ordening en inrichting.

Als verkeerskundige ben jij bij al deze terreinen betrokken. Je behandelt verkeersmeldingen op het gebied van verkeer en de inrichting van de openbare ruimte. Je gaat in gesprek met degene die de melding heeft gedaan of klacht heeft ingediend. Jij weet deze mensen op een begrijpelijke manier de mogelijkheden uit te leggen. Vanuit jouw verkeerskundige achtergrond weet jij te onderbouwen waarom bepaalde oplossingen niet mogelijk zijn.

Ook ga je aan de slag met de coördineren en afhandelen van verkeersbesluiten. Daarbij onderbouw je vanuit de verkeerskundige en civieltechnische achtergrond het besluit en schakel je voor de juridische aspecten en procedures met de juristen van de gemeente. Tevens vervaardig je Autocad-tekeningen ten behoeve van illustraties en presentaties.

Enthousiast? Reageer dan voor 12 september 2018!

Functie eisen

  • Minimaal een HBO opleiding op het gebied van verkeerskunde.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring, bij voorkeur binnen de overheid.
  • Je werkt zelfstandig.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je kunt goed uit de voeten met Autocad.


Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® ga je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Hierdoor ontwikkel jij je in korte termijn tot een nóg betere professional. Ook ontwikkel je door te werken bij verschillende opdrachtgevers een integrale visie. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om via onze Academy te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Samen met je begeleiders vanuit Maandag® denk je na over je carrièrekansen. Vanuit je eigen ambities wordt er constant gekeken naar nieuwe, uitdagende opdrachten. Uiteraard tegen goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job