Business Analist

Dennis Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dennis Schotanus
AUG 28
Overijssel Tijdelijk HBO
27.09.2018 Job-Nr: 9118924
Solliciteren

Over de functie

Voor een grote organisatie in Nederland zoeken wij in Zwolle een Business Analist. Heb jij ervaring met datawarehouses concepten en Big data omgevingen? Kan jij voor de verbinding zorgen tussen de operationeel toegevoegde waarde en de technische mogelijkheden? In deze functie ben je ook verantwoordelijk voor het overleg met gebruikers waarbij het doel is de gewenste informationele oplossingen te vinden. Dit doe je door gedegen vooronderzoek te doen over de mogelijke optimalisaties tussen deze verbindingen binnen deze datawarehouses.

De voorstellen die jij gaat indienen in de reeds bestaande omgeving sluiten aan bij de gehanteerde architectuur, standaarden en richtlijnen. Deze voorstellen worden in rapportages aangeleverd bij het management. Om dit voorstel tot een goede kans van slagen te maken is het noodzakelijk om naast jouw ervaring op technisch gebied ook kunt inventariseren/signaleren waar de gebruikers tegenaan lopen. Deze signalen van de eindgebruiker moeten door vertaald worden. Daarom is het van belang om dezelfde taal te spreken. Juist ook met de technische mensen.

Natuurlijk staat hier ook wat tegenover: een goed salaris, 25 vakantiedagen per jaar, reiskostenvergoeding/leaseauto en doorgroeimogelijkheden, zowel in je werk als in opleidingen. Heb ik nog steeds jouw aandacht? Voldoe jij aan onderstaande eisen? Klik snel op de sollicitatie button.Functie eisen

-      Minimaal drie jaar ervaring als Business Analist binnen het Business Intelligence (BI) domein

-      SEMBA en/of CBAP gecertificeerd

-      Organisatie sensitiviteit

-      Overtuigingskracht

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job