Beleidsmedewerker Ruimtelijk Domein

Inge de Moor
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Inge de Moor
AUG 28
Noord-Holland Vast HBO
27.09.2018 Job-Nr: 9118888
Solliciteren

Over de functie

In de stad pak jij met beide handen aan en je werkt graag in een politiek-bestuurlijke context. Je vindt het heerlijk om maatschappelijke en politiek-bestuurlijke ontwikkelingen op gemeentelijk en regionaal niveau vroegtijdig te signaleren en ziet de consequenties voor gemeentelijk beleid. Door jouw kennis en inzicht bied je heldere adviezen aan het managementteam en bestuur. Je bent hierin positief kritisch bent en biedt tegenspel. Jouw passie ligt bij het samenbrengen van belangen, het coördineren van besluitvorming en het gezamenlijk komen tot een verrassend resultaat. 


Wat doe je nog meer, je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan collega’s, management en bestuur. Dit alles op basis van je kennis over de ontwikkeling van een stad. Je bent zowel intern als extern het aanspreekpunt voor vragen binnen jouw vakgebied. Je onderhoud en ontwikkelt je netwerk. Je vervult een voortrekkersrol op het gebied van beleidsontwikkeling in het ruimtelijke domein en schuwt niet om buiten de domeinen contacten te leggen. Je volgt de trends en ontwikkelingen op de voet, analyseert (regionale) ontwikkelingen.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding planologie, (sociale) geografie, real estate of bestuursrecht met een aantal jaren aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over ervaring op het gebied van projectmatig werken.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job