Senior Verkeersregelingen Ontwerper

Moniek Teunissen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Moniek Teunissen
AUG 28
Noord-Holland Tijdelijk HBO
27.09.2018 Job-Nr: 9118757
Solliciteren

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een verkeersregelingen ontwerper. Kun jij adviseren, ontwerpen en programmeren? Dan ben ik op zoek naar jou!


Als Verkeersregelingen Ontwerper maak je ontwerpen van zowel starre-, halfstarre- en voertuigafhankelijke verkeersregelingen. De dynamiek van het verkeer in een grote gemeente en zijn omgeving maakt dit uitdagend. Als ontwerper los je de complexe puzzel op die ontstaat door de beperkte mogelijkheden in de verkeersruimte.

Jij houdt je bezig het ontwerpen en programmeren van halfstarre- en voertuigafhankelijke verkeersregelingen. Je ontwerpt bovengrondse infra op kruispuntprofielen. Hiernaast overleg je met diverse organisatie, zowel intern als extern en geef je advies. Je toets en brekend verkeerssituaties die zich zouden kunnen voordoen en waar verkeersregelingen betrokken zijn. Ook draag je bij aan de ontwikkeling van het regelen van verkeer en het nemen van initiatieven tot innovaties met betrekking tot verkeersregeltechniek en verkeersgedrag. Denk jij dat je deze opdracht aankan? Solliciteer dan direct of bel mij voor meer informatie.


Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een erkend HBO diploma;
  • Je hebt kennis van hardware, computernetwerken en specialistische software zoals COCON en Ccol;
  • Je hebt in de afgelopen 10 jaar, minimaal 1,5 jaar werkervaring opgedaan als verkeersregelingen ontwerpen in een soortgelijke functie.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job