HBO Verpleegkundige

Maureen Bökkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Bökkers
AUG 27
Flevoland Vast HBO
26.09.2018 Job-Nr: 9118685
Solliciteren

Over de functie

Het moment is eindelijk daar. Met jouw felbegeerde HBO Verpleegkundige diploma op zak ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging! Als net afgestudeerde verpleegkundige is dit hét moment om alle kennis in de praktijk uit te voeren. Dat kan best spannend zijn! Daarom hebben wij het Maandag® Startklaar traject opgezet. Dit traject helpt jou op weg in je nieuwe werkomgeving en persoonlijke ontwikkeling.

Als basis bieden wij je een vast dienstverband en krijg je aanvullend op jouw salaris, intervisie, een abonnement op Nursing en een inschrijving in het Kwaliteitsregister V&V. Daarnaast stel je met je begeleider een passend pakket samen, van praktijkgerichte workshops tot geaccrediteerde trainingen en begeleiding. Je verpleegtechnische handelingen kan je up-to-date houden met ons e-learning platform waarbij accreditatiepunten direct in het Kwaliteitsregister V&V worden verwerkt.

Tijdens het Maandag® startklaar traject werk je bij verschillende opdrachtgevers. Geen opdracht is hetzelfde. Hierdoor kan je ervaring op doen binnen de verschillende sectoren in de gezondheidszorg.

Ben jij op zoek naar een vliegende start van jouw carrière als Verpleegkundige? Dan ben ik op zoek naar jou!

Functie eisen

• Afgestudeerde HBO verpleegkundige (of bijna in het bezit van je diploma)

• Maximaal 1 jaar werkervaring

• Big geregistreerd

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job