Orthopedagoog

Rebecca Evans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rebecca Evans
AUG 27
Noord-Brabant Vast HBO
26.09.2018 Job-Nr: 9118657
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een Orthopedagoog die een nieuwe uitdaging zoekt? Wil jij aan de slag met een diverse doelgroep, ben jij enthousiast en gemotiveerd om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, dan kom ik graag met jou in contact!

Als Orthopedagoog kan je aan de slag in jeugdinstellingen, asielzoekerscentra, instellingen voor de geestelijke gezondheidszorg, instellingen in de gehandicaptenzorg of woongroepen. Jij houdt je bezig met kinderen- en jeugdigen die extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. Hierbij kan je denken aan kinderen met een verstandelijke beperking, kinderen met ADHD of ADD of kinderen uit Multi-probleemgezinnen. Jij houdt je bezig met kinderen waarbij de opvoeding ‘anders loopt’ dan normaal en jouw expertise nodig is om uit te zoeken wat er nodig is. Jij bent flexibel inzetbaar en kan bij crisissituaties inspringen om jouw collega’s te ondersteunen. Jij bent resultaatgericht, hebt innovatief vermogen en doorzettingsvermogen.

Functie eisen

-        Een WO-opleiding als orthopedagoog of opleiding psychologie


-        Jij hebt ervaring in diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen


-        Jij hebt een SKJ-registratie


-        Jij bent innovatief, zelfstandig en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden


-        Jij hebt kennis met begeleidings- en behandelmethodieken in de zorg gericht op kinderen en jeugdigen


-        Jij bent in bezit van rijbewijs B


-        Je bent parttime of fulltime beschikbaar, minimale eis is 24 uur.

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Ben jij geïnteresseerd in werken in vast dienstverband, dan kunnen wij jou daarbij helpen. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wil jij hier mee over weten, neem dan gerust contact op mij met via 0612182119 of via rebecca.evans@maandag.nl

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job