Onderwijs Startklaar Traject schooljaar 2018 2019

Jolanda Dijkema
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jolanda Dijkema
AUG 27
Friesland Tijdelijk HBO
26.09.2018 Job-Nr: 9118644
Solliciteren

Over de functie

Ben jij als startende docent klaar om aankomend schooljaar zelfstandig je eerste stappen in het onderwijs te zetten? Voor docenten zoals jij biedt Maandag® het Onderwijs Startklaar Traject aan. Dit is hét moment waarop je het geleerde vanuit je opleiding in de praktijk kan brengen. Het Maandag® Onderwijs Startklaar Traject helpt je hierbij op weg. Je komt bij Maandag® in dienst en krijgt aanvullend op je salaris diverse trainingen op het vlak van groepsdynamiek in de praktijk. Verder krijg je toegang tot een e-learning platform met meer dan 90 trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het traject duurt 12 maanden, waarin je naast je werk trainingen volgt en er lesbezoeken plaatsvinden. Als je deze onderdelen succesvol hebt doorlopen, schrijven de trainer en de begeleider een advies op maat. Op basis daarvan kijken we samen naar de behoefte aan eventuele passende vervolg trainingen.

Functie eisen

  • Je bent startend docent en in het bezit van een 1e of 2e Graad lesbevoegdheid (of een PABO-Diploma);
  • Relevante stage- en/of werkervaring;
  • Je beleeft plezier aan het overbrengen van je vak;
  • Flexibele houding omtrent opdrachten, scholen en reistijd;
  • Zin om te werken op detacheerbasis voor een bedrijf als Maandag®.


Wij bieden verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris en een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Wil je in aanmerking komen voor dit traject? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op via onderstaande contactgegevens.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job