Docent Wiskunde

Marree Kemps
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marree Kemps
AUG 27
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
26.09.2018 Job-Nr: 9118619
Solliciteren

Over de functie

Fijn dat we je aandacht hebben!

Maandag Eindhoven zoekt voor het huidige (en ook het volgende) schooljaar docenten Wiskunde met een eerste- of tweedegraads bevoegdheid.

Hoe complexer de wiskundige formule, hoe leuker jij de uitdaging vindt! Vooral als je ziet dat leerlingen echt de 'materie' gaan begrijpen en jij hen daarbij hebt kunnen helpen. Jij laat de leerlingen zichzelf ontwikkelen en helpt de leerlingen die moeite hebben met wiskunde op weg. Op een interactieve en bevlogen manier houd jij de leerlingen geboeid tijdens de les en daagt ze uit de soms lastige stof op te lossen. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van onderwijsplannen – en materialen.

Uiteraard houden we rekening met jouw ervaring en wensen. Vind jij het prima om op twee verschillende scholen als docent aan de slag te gaan? Of heb je liever iets meer vastigheid? Wij gaan voor je aan de slag, alles is bespreekbaar!

Functie eisen

Functie eisen

  • Eerste- of tweedegraads bevoegdheid;
  • 1 of meerdere jaren werkervaring als docent Nederlands;
  • Sterk staaltje klassenmanagement;

Ook als je nog in opleiding bent of nét afgestudeerd, komen we graag in contact met je.

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten en/of functies vervullen. Maandag® biedt je een marktconform salaris volgens de cao van het onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Uiteraard behoren de pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Reageer dan snel!

• Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job