Accountmanager Onderwijs Utrecht

Marloes Immel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marloes Immel
AUG 27
Utrecht Vast HBO
26.09.2018 Job-Nr: 9118526
Solliciteren

Over de functie

Maandag® Onderwijs Utrecht is flink aan het uitbreiden en daarom zoeken wij mensen met sales in hun bloed. Jij gaat voor resultaat en wil jezelf ontwikkelen. Ervaring is geen must, de juiste mindset zeker wel!

Wij hebben namelijk een eigen Academy die zich continu bezig houdt met de ontwikkeling van interne medewerkers.

Jouw werkweek start met een kop koffie. Geen dag zonder een goede start, toch? En dan belt de opdrachtgever. Vacature! Je gooit je koffie in een thermoskan en springt direct in je auto. Waar kansen zijn, ben jij. Jouw auto maakt overuren, net als je telefoon. Ondertussen combineer je jouw bezoek aan de opdrachtgever met een bezoek aan één van de professionals die je zojuist hebt bemiddeld.

Geen vraag is jou te gek. Docenten, ze kunnen Maandag® van start. Jij maakt je er hard voor. Met een laptop onder je arm neem je plaats bij de opdrachtgever. Eerst helder krijgen hoe de vacature er uit ziet. Nog dezelfde dag heb jij met jouw Recruiter een geschikt profiel geselecteerd en verstuurd. Nu duimen. Wanneer is dat sollicitatiegesprek? En door!

Bellen naar nieuwe klanten is altijd spannend. Maar jij draait je hand er niet voor om. Bezwaren weet jij moeiteloos om te zetten naar nieuwe kansen. Die ene nieuwe school wil jij in je portefeuille hebben!

Wie zoeken wij?

Een nieuwsgierig type. Overtuigend, energiek en gedreven. Jij wilt commercieel succesvol zijn. Op Maandag® starten we gezamenlijk op en op vrijdag sluiten we af met een borrel. Daartussen wordt keihard gewerkt en is er ruimte voor bijvoorbeeld een potje tafelvoetbal.

Ben jij nog steeds enthousiast en zie jij jezelf in de rol van Accountmanager? Stuur dan snel je CV, reageer via onderstaande knop of bel naar 06 22775188!

Functie eisen

·        HBO opgeleid

·        Commerciële ervaring ( > 1 jaar)

·        Geboren om te netwerken – jouw telefoon is je verlengstuk

·        Jij stroomt over van energie, lef en positiviteit


Wat krijg jij daar voor terug?

·        Elke maand een vast salaris en ongelimiteerd flexibel deel

·        Door jou in te vullen vakantiedagen

·        Een surface

·        8% vakantiegeld

·        Een smartphone

·        Leaseauto met tankpas

·        Een goede pensioenregeling

·        Onbetaalbaar; een team vol unieke collega’s

 

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job