Verslavingsarts

Emma Oosting
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Oosting
AUG 24
Overijssel Vast WO
23.09.2018 Job-Nr: 9117463
Solliciteren

Over de functie

Als verslavingsarts beschik je over veel vakkennis. Bij maandag kan je zo wel ambulant als klinisch aan de slag! Je diagnosticeert en behandelt patiënten in het verloop van een verslaving. Het indiceren van de noodzaak, somatisch onderzoeken, begeleiden en behandelen van verslavings- en psychiatrische problematiek is waar jij warm voor loopt. Daarnaast zorg je voor een goede verslaglegging en juiste registratie. Jij bent thuis in de medicamenteuze ondersteuning van de detoxificatie en het voorkomen van een terugval. Kan jij met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden het gewenste resultaat bereiken?

Maandag® werkt graag samen met bekwame zorgverleners. Tevens zijn wij bereid mee te denken in wat jij belangrijk vindt in je werk, wat jouw wensen en ambities zijn en kunnen wij samen bepalen welke werkplek en/of organisatie het best aansluit bij jou. Maandag biedt jou een salaris conform de CAO en reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand. Dus wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ga ik graag met jou het gesprek aan!

Functie eisen

  • BIG geregistreerd aanvullende opleiding tot verslavingsarts afgerond;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Sterk analytisch vermogen;
  • Proactief en gestructureerd.

Over het bedrijf

Als verslavingsarts werk je vanuit jouw eigen specialisme bij onze opdrachtgever. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden voor jou, we denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk. Ook biedt Maandag® jou een salaris conform het CAO die past bij jouw werkgebied en een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job