Vergunningverlener Milieu

Sarah van Klompenburg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sarah van Klompenburg
AUG 24
Overijssel Tijdelijk HBO
23.09.2018 Job-Nr: 9117422
Solliciteren

Over de functie

Maandag® Enschede is op zoek naar een Vergunningverlener Milieu. Je gaat aan de slag bij een startende organisatie waar ze momenteel nog druk bezig zijn met de inrichting. Daardoor is er veel ruimte voor inspraak en kennisdeling.

Als Vergunningverlener Milieu binnen deze organisatie ben je verantwoordelijk voor kwalitatief goede en tijdige afhandeling van aanvragen voor vergunningen, ontheffingen en meldingen in het kader van de Wet Milieubeheer (Wm) en de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Om de aanvragen goed af te handelen zorg je voor de organisatie en begeleiding van overleg met de aanvragers. Daarnaast bewaak je het proces, de integraliteit en de voortgang van de aanvraag. Jij weet onderlinge vakdisciplines te vinden en schakelt waar nodig externe partijen in. Vervolgens communiceer jij jouw advies naar de wettelijke adviseurs. Je stelt verschillende besluiten vast in relatie tot de vergunningverlening, maar bent ook in staat op bestaande vergunningen te wijzigen of in te trekken (op het gebied van milieu). Ten slotte handel je meldingen af in het kader van het activiteitenbesluit inclusief het beoordelen van gekwantificeerde doelvoorschriften, erkende maatregelen, verplichte maatregelen en/of het beoordelen van een gelijkwaardige voorziening op basis van representatieve meetgegevens, onderbouwde berekeningen of een risicoanalyse en het opstellen van maatwerkvoorschriften en instemmende beschikkingen.

Als Vergunningverlener Milieu ben je communicatief sterk, zowel mondeling als in geschrift. Hierdoor ben je zeer goed in staat om je adviezen goed te onderbouwen. Deze weet je met de juiste overtuigingskracht op jouw collega’s en andere belanghebbenden over te brengen. Daarnaast ben je stressbestendig en weet je verschillende aanvragen goed te overzien. 

Functie eisen

·       Afgeronde relevante HBO opleiding

·       Minimaal 2 jaar ervaring in een zelfde soort functie binnen de agrarische en industriële sector

·       Ervaring met Squit XO is een pre 

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job