Distributiemonteur Watervoorziening

Jasper Koehorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jasper Koehorst
AUG 23
Drenthe Vast MBO
22.09.2018 Job-Nr: 9116685
Solliciteren

Over de functie

Onze noordelijke opdrachtgever levert niet alleen verschillende soorten water als drinkwater en industriewater maar draagt ook bij aan natuurbehoud en het creëren van duurzame bronnen.

Bij deze opdrachtgever kom je de afdeling Onderhoud Distributie versterken. Op het ene moment leg je een nieuw deel leidingnet aan, het volgende moment verhelp je zo snel mogelijk een storing bij een klant. Uiteraard verwerk je na een onderhoudsklus netjes de administratie en ga je snel door naar de volgende uitdaging; bij deze klant moet de hoofdkraan vervangen worden.

Functie eisen

  • Relevante opleiding op MBO3 niveau of hoger
  • Diploma Monteur Infra Techniek Water (of je bent bereid deze te volgen)
  • Enkele jaren relevante werkervaring
  • VCA diploma en in bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Een vast dienstverband behoort hierbij tot de mogelijkheden! Je ontvangt daarnaast een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Met Club Maandag zijn er tal van trainingsmogelijkheden en maak je deel uit van een brede groep professionals. Zo kun je integraal te blijven denken, kennis delen, elkaar helpen in lastige dossiers en jouw netwerk uitbreiden.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job