Calculator Betonwerken

Jasper Koehorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jasper Koehorst
AUG 23
Drenthe Tijdelijk MBO
22.09.2018 Job-Nr: 9116684
Solliciteren

Over de functie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het produceren van prefab betonnen elementen en heipalen voor bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages en specifieke projecten.

In eerste instantie treed je in dienst bij Maandag. Op termijn ziet de opdrachtgever bij goed functioneren mogelijkheden om je over te nemen. Dagelijks ben je druk met het verzorgen van begrotingen en offertes voor elementen en barriers in aanbiedingsfase en het opstellen van de uitvoeringsbegroting na opdracht. Het betreft zowel bouwkundige als civieltechnische projecten die in prefab onderdelen worden uitgevoerd.

Functie eisen

  • HBO civiel of bouw
  • Ervaring in of affiniteit met calculatietechnieken, bij voorkeur in een productieomgeving
  • Voldoende inzicht in constructieve aspecten ten aanzien van aanvraagspecificaties
  • Kennis van Excel en vaardig in Autocad
  • Ervaring met Allplan en/of IFC modellen is een pré


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Een overname door opdrachtgever behoort na een dienstverband bij Maandag tot de mogelijkheden! Je ontvangt daarnaast een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Met Club Maandag zijn er tal van trainingsmogelijkheden en maak je deel uit van een brede groep professionals. Zo kun je integraal te blijven denken, kennis delen, elkaar helpen in lastige dossiers en jouw netwerk uitbreiden.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job