Wijkverpleegkundige

Meike Molenaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Meike Molenaar
AUG 23
Noord-Holland Tijdelijk HBO
22.09.2018 Job-Nr: 9116674
Solliciteren

Over de functie

Zullen we de zorg weer aankleden? De cliënten hebben het koud! Als Wijkverpleegkundige ben jij onmisbaar in de zorgverlening.

Als Wijkverpleegkundige heb je een groot aandeel in het welzijn van de cliënten thuis. Doormiddel van het stimuleren, indiceren, signaleren en coördineren geef je als verpleegkundige vorm aan de zorg voor de cliënt. Daarnaast coach en ondersteun je het team van verpleegkundigen en verzorgenden bij het uitvoeren van het zorgleefplan. Je verricht verpleegtechnische handelingen waar nodig en werkt mee aan de dagelijkse uitvoering van de zorg. Als Wijkverpleegkundige heb je het totaaloverzicht in de wijk en ben je de spil in het web. Tevens ben jij eindverantwoordelijk voor de zorginhoudelijke taken.

Zin in een uitdagende baan in de zorg? Solliciteer dan direct.

Functie eisen

  • Diploma HBO-V
  • Bekwaam met de verpleegtechnische handelingen
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring als Wijkverpleegkundige
  • BIG geregistreerd
  • Rijbewijs B

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job