Accountmanager Onderwijs Rotterdam

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bibian Janssen
AUG 23
Zuid-Holland Vast HBO
22.09.2018 Job-Nr: 9116651
Solliciteren

Over de functie

Sales, doelen behalen, winnaarsmentaliteit en gedrevenheid laten jouw bloed sneller stromen. Je bent dé gesprekspartner voor schooldirecteuren en onderwijsleiders en je weet hen de oplossing te bieden met de perfecte docent!

Met een stevige bak koffie in je hand speur je het internet gefocust af naar nieuwe vacatures. Vastbesloten pak je keer op keer je telefoon en ga je zelfverzekerd die vacature binnenhalen. De bezwaren die je hoort zijn geen probleem en laten jou niet uit het veld slaan! Je komt met creatieve antwoorden en je laat zien dat jij dé oplossing hebt. Door jouw nieuwsgierigheid, oprechte interesse en kennis van het onderwijs weet je de klant aan je te binden; je mag mee zoeken naar de perfecte docent voor deze functie.

Vol energie snel je naar de Recruiter om de vacature helder over te brengen zodat de eerste match gemaakt kan worden. Jij springt de auto in en vertrekt richting de school om de vacature helemaal door te spreken. Dit is het begin van een duurzame relatie.

Commercieel succes behalen en voor het beste resultaat gaan zijn jouw belangrijkste drijfveren. Je werkt nauw samen met de Recruiter en samen bemiddelen jullie de docenten naar uitdagende projecten en bied je de scholen de optimale match. Je neemt de touwtjes in handen, je creëert kansen en benut deze. Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en neemt een flinke dosis overtuigingskracht met je mee.

Maandag® Onderwijs Rotterdam groeit! We zijn hard op zoek naar een Accountmanager ter uitbreiding van ons team. Bij Maandag® Onderwijs Rotterdam werk je in een enthousiast en ambitieus team van Accountmanagers en Recruiters. No-nonsense, actiegericht en een hoge mate van vrijheid in de manier waarop je jouw doel bereikt. Dit zijn kenmerken van de cultuur van Maandag®. Professioneel, maar ook laagdrempelig, plus genoeg ruimte voor Rotterdamse gezelligheid.

Functie eisen

·      Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding

·      Je hebt commerciële werkervaring

·      Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus

·      Je bent commercieel ingesteld en creatief met vraagstukken

·      Je hebt kennis van en/of affiniteit met het vakgebied Onderwijs


Wat biedt Maandag® jou?

·      Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekende bonusregeling

·      Je krijgt een leaseauto, laptop en mobiele telefoon

·      Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden

·      Elke week weer een leuke maandag, waarop je met enthousiaste en gedreven collega's de mooiste resultaten boekt

·      Je start je carrière bij Maandag® met een volledig verzorgde introductieweek op de Maandag® Academy

·      Een frisse en dynamische werkomgeving waarin we samen actief met jouw ontwikkeling aan de slag gaan

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ben je bij Maandag® Onderwijs Rotterdam aan het juiste adres. Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!


Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job