Toezichthouder Bouw

Karlijn Hoogstede
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Karlijn Hoogstede
AUG 22
Noord-Brabant Vast MBO
21.09.2018 Job-Nr: 9116033
Solliciteren

Over de functie

Maandag® is op zoek naar een Toezichthouder Bouw die op detacheringsbasis bij ons in vast dienstverband wilt werk voor verschillende opdrachtgevers in Midden-Brabant. Als Toezichthouder Bouw- en Woningtoezicht ben je vanuit je expertise en ervaring verantwoordelijk voor het toezien en adviseren van alle in uitvoering zijnde bouwwerken, nieuwbouw en verbouw.

Je controleert en rapporteert tijdens de bouw of het bouwwerk voldoet aan de minimale eisen voor constructieve veiligheid, brandveiligheid, installatietechnische, milieutechnische en bouw fysische kwaliteit (Bouwbesluit) zoals ook nader omschreven in de omgevingsvergunning bouwen. Je voert vooroverleg met aannemers, bij alle grotere bouwwerken voor de aanvang van de bouw. Indien nodig adviseer je de aannemer om maatregelen te nemen die verder gaan dan de minimale eisen van het Bouwbesluit. Je handelt klachten af van omwonenden van bouwprojecten. Indien nodig leg je de bouwwerkzaamheden stil als er wordt afgeweken van de verleende bouwvergunning of het Bouwbesluit.

Je wordt door de overheid aangesteld en je bent een onafhankelijke en onpartijdig instituut dat toeziet op de naleving van wet- en regelgeving bij projecten. Je vertegenwoordigt hierbij de gemeente op de bouwplaats. Je draagt hierbij zorg voor een goede afstemming van verschillende werkprocessen.

Kijk jij met een kritische blik naar bouw projecten? Hou je overzicht en staat waarborging van kwaliteit bij jou hoog in het vaandel. Dan ben jij welllicht de nieuwe Toezichthouder Bouw die Maandag® zoekt!

Functie eisen

• Bouwkundige MBO / HBO opleiding richting Bouwkunde

• Minimaal drie jaar relevante werkervaring

• In het bezit van ABW I (en ABW II) is een pré

• Flexibele opstelling ten aanzien van werktijden

• Het vermogen om zowel in teamverband als zelfstandige te functioneren

Over het bedrijf

Ben jij de Toezichthouder Bouw die Maandag® zoekt? Wij bieden je een marktconform salaris op basis van CAR UWO en een baan voor 24-26 uur per week. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaat een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Pas jij in bovenstaand profiel, voldoe je aan de functie eisen, en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact met ons op!

T: 06 30 17 04 18

M: karlijn.hoogstede@maandag.nl

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job