Financieel adviseur

Nina Roos
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Roos
AUG 22
Noord-Holland Vast HBO
21.09.2018 Job-Nr: 9116031
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een financieel adviseur. Als financieel adviseur fungeer je als schakel tussen budgethouders, afdelingshoofden en externe stakeholders. Als hoofdtaak houd jij jezelf bezig met het monitoren van het financiële proces van het bestaande programma. Je bent sparringpartner voor collega’s en de afdelingsmanager en geeft hun zowel gevraagd als ongevraagd advies.

Bij het monitoren van het financiële proces houdt jij jezelf bezig met de planning en control cyclus, de mogelijke risico’s en financiële gevolgen. Hierover geef jij advies en rapporteer je periodiek. Je bent een stevige gesprekspartner en hebt ervaring met terugkoppeling geven aan de concernstaf.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO/WO diploma
  • Ervaring binnen een overheidsinstelling
  • 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van de BBV wet is een pré


Over het bedrijf

Er zijn verschillende mogelijkheden om in dienstverband te treden bij Maandag. Zowel een tijdelijk als een opdracht van langere termijn behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris, ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer, maar een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Benieuwd naar de overige secundaire arbeidsvoorwaarden en geïnteresseerd in deze vacature? Dan kom ik graag met je in contact!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job