Bouwinspecteur

Karlijn Hoogstede
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Karlijn Hoogstede
AUG 22
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
21.09.2018 Job-Nr: 9116025
Solliciteren

Over de functie

Als Bouwinspecteur ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de naleving van vergunningen en gemeentelijke regelgeving. Denk hierbij onder andere aan toezichthoudende en handhavende werkzaamheden op het terrein van bouwregelgeving en ruimtelijke ordening. Ook controleer je bouw- en sloopwerkzaamheden en heb je te maken met het bouwbesluit en met bestemmingsplannen. Daarnaast onderhoud je als Bouwinspecteur contacten met burgers en bedrijven, en daarbij neem je verschillende rollen aan; soms adviserend, dan weer handhavend. Het is belangrijk dat je goed communiceert met alle belanghebbende. Tenslotte moet je als Bouwinspecteur handhavend optreden bij illegale bouw en bij bouwen in afwijking van de verleende vergunning.

Functie eisen

Als Bouwinspecteur voldoe je aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde;
  • Minimaal ABW 1;
  • Ervaring met wet- en regelgeving omtrent gemeentelijke vergunningen;
  • Actuele kennis op het gebied van relevante wet- en regelgeving.

Wat heeft Maandag® jou als Bouwinspecteur te bieden?

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Een baan voor 36 uur per week. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaat een vast dienstverband tot de mogelijkheden.


Herken jij jezelf hierin? Neem dat gelijk even contact op met mij via een belletje 06 30 17 04 18 of even te mailen naar karlijn.hoogstede@maandag.nl

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job