Vergunningverlener milieu

Romy Wennekes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romy Wennekes
AUG 22
Overijssel Tijdelijk HBO
21.09.2018 Job-Nr: 9115915
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de Overijssel ben ik op zoek naar een vergunningverlener milieu.

Jij bent verantwoordelijk voor kwalitatief goede én tijdige afhandeling van vergunningaanvragen, ontheffingen en meldingen in het kader van de Wet Milieubeheer.

Je beoordeelt aanvragen voor vergunningen en meldingen, je verzamelt de adviezen van zowel interne als externe partners om zo tot een (eventuele) vergunning te komen. ook verleen je watervergunningen waar nodig en je verstrekt in- en externe informatie over procedures, regelgeving en beleid.

Jij bent betrokken bij het gehele proces van de vergunningsaanvraag: van de intake tot aan het advies voor alle binnenkomende aanvragen en afvalstoffen. Je bent het aanspreekpunt voor zowel bedrijven en burgers, alsmede in overleggen met het team en externe overheden.

Communicatief ben jij goed onderlegd, zowel mondeling als schriftelijk, en je kunt jouw adviezen goed onderbouwen. Ook beschik je over goede overtuigingskracht, kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren en je bent erg accuraat in jouw werk.

Functie eisen

·        Minimaal een HBO diploma, richting Milieukunde, Bos-en Natuurbeheer of een andere relevante richting

·        Aantoonbare ervaring in het verlenen van vergunningen waarvan tenminste één jaar recente werkervaring als Vergunningverlener Milieu

·        Actuele kennis van de Wet Milieubeheer en andere relevante wetgeving

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job