Basisarts ziekenhuispsychiatrie

Chris Resida
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Chris Resida
AUG 21
Utrecht Tijdelijk WO
20.09.2018 Job-Nr: 9115234
Solliciteren

Over de functie

Ken je dat? Je hebt net je master bul Geneeskunde op zak en de wereld ligt aan je voeten. Overal in de zorg staan ze te springen om Basisartsen. Iedereen wil jouw frisse blik inzetten en je enthousiasmeren om bij hen aan de slag te gaan en je daar ook te specialiseren. Maar wat als je nog niet weet welke kant je precies op wil gaan? Wat doe je als je geen idee hebt welke kansen er precies liggen en waar jouw zorghart sneller van gaat kloppen? Dan lees je natuurlijk deze vacature met veel nieuwsgierigheid verder! Weet je nu al dat je graag de Huisartsenopleiding wil gaan doen? Lees dan ook zeker even verder.

Maandag® is specialist in arbeidsbemiddeling binnen alle sectoren in de zorg. Zo ook binnen de ziekenhuizen en de GGZ. En laten wij nu net de unieke kans hebben om deze twee sectoren te combineren! Voor onze opdrachtgever in provincie Utrecht zijn wij op zoek naar Basisartsen die de handen uit de mouwen wil steken binnen de ziekenhuispsychiatrie. Onze opdrachtgever is een ambitieuze en vooruitstrevende organisatie en is voor de polikliniek én de HIC (High Intensive Care/Spoedeisende Psychiatrie) op zoek naar Basisartsen.  

Beide afdelingen behandelen volwassenen. Het interessante aan werken voor onze opdrachtgever is dat je mee mag gaan bouwen aan iets nieuws. Daarom wordt van jou als Basisarts verwacht dat je een kartrekker bent en goed zelfstandig te werk kan gaan (uiteraard wel onder supervisie van de Psychiater). Je hoeft nog geen specifieke ervaring te hebben binnen de ziekenhuispsychiatrie maar affiniteit met – en interesse in – de doelgroep is natuurlijk wel gewenst.

Weet jij na het lezen van bovenstaande vacature nog steeds zeker dat jij de Huisartsenopleiding wil gaan doen? Ook dan brengt deze opdracht jou verder en nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Wanneer je namelijk voldoende werkervaring hebt opgedaan binnen de GGZ, krijg je vrijstelling voor je GGZ-onderdeel van de Huisartsenopleiding. 

Functie eisen

·        Afgeronde masteropleiding Geneeskunde

·        Geldige BIG-registratie

·        Sterke communicatieve vaardigheden

·        In staat snel te schakelen

Over het bedrijf

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job