Recruiter Onderwijs Eindhoven

Nick Bronkhorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Bronkhorst
APR 28
Noord-Brabant Permanent HBO
28.05.2020 100094445
Solliciteren

Over de functie

Als recruiter bij Maandag® Onderwijs Eindhoven heb je een functie waarin jij onmisbaar bent! Je werkt in een dynamisch team, je bent resultaatgericht en weet de juiste professionals te vinden en te bemiddelen. JIJ bent dé matchmaker! Iets voor jou..?


Wat ga je doen:

Jij als recruiter binnen het onderwijs weet waar je moet zijn. Jobboards, Linkedin, je eigen netwerk, beurzen, workshops. Jij bent dé specialist als recruiter op het gebied van onderwijs. Overal maak jij jezelf bekend en ze kunnen niet meer om je heen. Maar waarom zouden ze ook? Jij zorgt immers voor de beste band met je professionals en weet wat ze nou écht belangrijk en leuk vinden. Passen zij net zo goed bij Maandag® als jij? Dan zit je goed! Van een eerste kennismaking tot een langdurige professionele relatie waarin jij als recruiter kan lezen en schrijven met je professionals. Een mooi einddoel toch? Ondertussen weet je als de beste overzicht te bewaren in alle lopende procedures, verschillende intakegesprekken, openstaande aanvragen, sparringsessies met je accountmanager en dan nog die continue rinkelende iPhone. Om de zoektocht naar dat ene topprofiel maar niet te vergeten. Kan jij schakelen, prioriteren en blijven lachen tegelijk? Welkom bij Maandag®!


Maar nu even concreet:

Jij gaat de juiste docenten vinden, waar ze ook zijn! Je beschikt over natuurlijke nieuwsgierigheid, door de vraag achter de vraag te achterhalen weer jij precies wat een docent wil. Ook na een plaatsing onderhoudt je het contract met je professional, je wilt immers weten hoe de opdracht verloopt en welk pad je docent verder wil bewandelen. Daarnaast vorm je een team met je accountmanager om de juiste match te maken tussen opdrachtgever en docent, met jou kennis over de arbeidsmarkt en docent weet jij wat het beste past!


Functie eisen

Dit ben jij:

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Je bent competitief, je wil de beste worden. Daar doe je ’t voor
  • Als recruiter ben je communicatief vaardig. Bellen, mailen, appen, skypen, face-to-face, je doet niet anders
  • Je bent ondernemend en wil altijd de snelste zijn
  • Je beschikt over een commerciële drive en bent creatief ingesteld om je doelstelling te behalen
  • Je bent creatief in oplossingen, kijkt met professionals hoe je het beste uit hen en hun carierre kan halen.


Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging, of bij een opdrachtgever werken.

Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden ( elke maand een vast salaris en een ongelimiteerd flexibel deel,door jou in te vullen vakantiedagen, een surface, 8% vakantiegeld, een smartphone, een goede pensioenregeling en zo nog meer) , uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes), een team vol jonge, frisse, unieke collega's, en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nick Bronkhorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nick Bronkhorst