Recruitment consultant

Over de functie

Voor deze nieuwe vacature als recruitment consultant willen we graag jouw aandacht! Als een van de eerste zal je deze nieuwe rol binnen Maandag® gaan bekleden, genaamd MSP consultant. Nu vraag je je waarschijnlijk direct af waar MSP voor staat? Dit staat voor Managed Service Provider. Je managet voor 23 gemeentes alle ingehuurde professionals die via Maandag® bij hun werken.

Zodra je een aanvraag binnenkrijgt via het MSP systeem voor de vakgebieden Sociaal domein en HR & Communicatie zoek je samen met de desbetreffende recruiters door het hele land naar de geschikte professional. Je ondersteunt hen in de zoektocht, indien nodig. Je wilt namelijk zo veel mogelijk projecten invullen! Daarnaast begeleid je de professionals van de lopende projecten die je hebt ingevuld en bouw je de relatie met de klant verder uit.

Je bent verantwoordelijk om namens alle gemeentes, inhuurprocessen van Maandag® uit te voeren. De inhuurprocessen kunnen vaak complex zijn. Aan jou als recruitment consultant de taak om deze snel eigen te maken. In deze functie zet jij alles op alles om het hoogst haalbare resultaat te behalen, namelijk: het vinden van de meest geschikte kandidaat op de juiste plek. Door jouw kennis en ervaring in te zetten lever je een toegevoegde waarde aan de klant. We zoeken een ervaren persoon die deze klanten helpt invulling te geven aan vacatures door het jaar heen. Jij bent onze specialist!


Functie eisen

Benodigde competenties

Accuratesse, creativiteit en resultaatgerichtheid!

Klantgerichtheid is bij jou vanzelfsprekend en je houdt de klanttevredenheid nauwlettend in de gaten en speelt daarop in waar nodig.

Je voelt als je een vis in het water binnen een dynamische sales omgeving, bent gewend aan deadlines en bent zowel communicatief sterk als schriftelijk.

Andere randvoorwaarden

 • Je beschikt over een relevante afgeronde HBO/WO-opleiding;
 • Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie en/of organisatie;
 • Je hebt ruime ervaring met sourcen;
 • Heb je ervaring met MSP? Dan is dat een pré;
 • ​​​​​Goede Nederlandse en Engelse schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
 • Tijd in je agenda om 36 tot 40 uur beschikbaar te zijn.Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu op een vestiging, of bij een opdrachtgever werken.

Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden ( elke maand een vast salaris en een ongelimiteerd flexibel deel,door jou in te vullen vakantiedagen, een surface, 8% vakantiegeld, een smartphone, een goede pensioenregeling en zo nog meer) , uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes), een team vol jonge, frisse, unieke collega's, en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Marree Kemps

Marree Kemps

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs