Junior Accountmanager

Ilona Vrielink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ilona Vrielink
FEB 17
Noord-Holland Vast MBO
18.03.2020 100256963
Solliciteren

Over de functie

Jij bent klaar voor een nieuwe uitdaging in jouw carrière! Maandag® Alkmaar biedt jou dé kans om je persoonlijk te ontwikkelen en ervaring op te doen als Junior Accountmanager


Als Junior Accountmanager word je goed begeleid door onze eigen Maandag® Academy. Denk aan een introductieweek, trainingen, workshops en vakinhoudelijke overleggen. Geen ervaring binnen de arbeidsbemiddeling? Dat is dus geen enkel probleem! Daarnaast is ons motto; “learning by doing”.


Dagelijks ga jij op zoek naar nieuwe opdrachtgevers. Dit doe je door te bellen, de stoute schoenen aan te trekken en op pad te gaan. Jij bent een echte doorzetter en laat je niet uit het veld slaan door een ‘nee’ aan de telefoon. Je hebt een nieuwe opdrachtgever weten te overtuigen om een samenwerking met jou aan te gaan. Vol enthousiasme ga je met je recruiters zitten en bespreek je de vacature die jij hebt opgehaald. Welke professional past het beste bij de wensen en behoeften van de opdrachtgever? Wanneer jullie de juiste match hebben gevonden, bereid je de kandidaat voor op het sollicitatiegesprek.


En verder...

 • Voer je persoonlijke gesprekken met jouw (potentiële) opdrachtgevers 
 • Begeleid je de professional tijdens zijn of haar project
 • Ga je een intensieve relatie opbouwen met je Recruiter (je staat er immers nooit alleen voor)


Functie eisen

Als Junior Accountmanager ga je doelgericht te werk. Je zorgt ervoor dat je de doelstellingen haalt en het minimum aantal gesprekken per week voert. Hoe meer hoe beter! Binnen Maandag® wordt er met targets gewerkt.


 • HBO werk- en denkniveau, HBO diploma is dus geen harde eis
 • Commercieel gedreven en deins je niet terug voor targets
 • 32-40 uur per week beschikbaar
 • In het bezit van een rijbewijs B
 • Communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus


Wat krijg jij er bij Maandag® voor terug?

 • Iedere maand een goed(!) basissalaris met een flexibele bonus (ongelimiteerd, want hoe meer resultaten jij behaalt hoe meer bonus jij ontvangt; hoe lekker?)
 • Flexibel verlof (lekker vrij wanneer jij dat wilt; uiteraard in overleg met jouw leidinggevende)
 • Een Microsoft Surface, smartphone en een auto om je werk perfect uit te voeren
 • Vakantiegeld en een goede pensioenregeling
 • Een volledig verzorgde introductieweek bij onze Maandag® Academy 


Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals zijn wij dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals die bij ons werken houden van hun werk, net zoals wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook? 


Herken jij je in bovenstaand profiel en heb je zin om als Junior Accountmanager aan de slag te gaan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Solliciteren kan via ilona.vrielink@maandag.nl of bel gerust op 06-20614626

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ilona Vrielink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ilona Vrielink