Accountmanager Woningcorporaties

Over de functie

Maandagochtend, een nieuwe week met nieuwe kansen! Je start de ochtend met jouw team binnen Woningcorporaties om vervolgens na het vestigingsoverleg met jullie afgegeven doel aan de slag te gaan.

Je bent dagelijks in contact met verschillende opdrachtgevers die werkzaam zijn binnen het vakgebied Woningcorporaties. Zo kan je op maandagmiddag met de HR-Adviseur van één van de grotere corporaties binnen Amsterdam om tafel zitten en op woensdagochtend met een Projectleider van een kleine corporatie in de kop van Noord-Holland een rondje maken langs zijn projecten. Om als goede gesprekspartner te fungeren, is het dan ook belangrijk dat je de ontwikkelingen binnen de woningcorporaties op de voet volgt en weet wat er speelt.

Als accountmanager weet je goed te luisteren om de behoefte van de klant boven tafel te krijgen. Jij bent de kenner als het gaat om arbeidsbemiddeling en daarmee verantwoordelijk voor het adviseren van de klant als het gaat om invullen van een capaciteitsvraagstuk. Acquisitie en relatiebeheer zijn dan ook de voornaamste taken waar jij je mee bezig zult houden.

Jouw doel is natuurlijk om de beste match te maken tussen de kandidaat en de opdrachtgever en dit hoef je niet alleen te doen. Samen met de recruiters binnen jouw vakgebied zorg je ervoor dat de beste kandidaat kan starten bij jouw opdrachtgever. Uiteraard blijf jij als accountmanager gedurende dit hele traject betrokken, vanaf de sollicitatie bij je klant tot aan de stop van het project zorg jij er voor dat je weet wat er speelt.  

Dus, ben jij iemand met ervaring met acquisitie en relatiebeheer én zie jij jezelf als een geboren ondernemer die op een creatieve manier kansen voor zichzelf kan creëren? Laat ons dan weten waarom jij onderdeel moet worden van ons team!

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met Woningcorporaties/Vastgoed
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Rijbewijs

Over het bedrijf

Waar ga je werken?

Maandag® Amsterdam wordt gekenmerkt door gezelligheid, humor en een open cultuur. We werken hard, vieren successen samen en slaan de borrel op vrijdagmiddag nooit over! Daarnaast zijn we er voor elkaar als het nodig is en werken wij op een informele manier met elkaar samen. Ben jij onze nieuwe Accountmanager?

Wat bieden wij je?

Passend salaris, zeer goede bonusregeling, auto, laptop en telefoon zijn vanzelfsprekend. Daarnaast bieden we voldoende ruimte om te genieten én te ontwikkelen. Zoals eerder aangegeven houden we van borrelen, dit doen we niet alleen op vrijdagmiddag maar ook regelmatig op één van onze befaamde uitjes. Ontwikkeling is te vinden voor zowel onze Recruiters als Accountmanager bij onze Academy in Amsterdam, waar je zowel ingewerkt wordt als uitgedaagd gedurende jouw loopbaan bij Maandag®. Om ook buiten werk te kunnen genieten, hebben wij een bijzondere vakantieregeling waarmee je meer dan genoeg kunt ondernemen buiten werk.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Kim Frieseman

Kim Frieseman

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs