Accountmanager Woningcorporaties

Mai Pham
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mai Pham
JUN 17
Noord-Holland Permanent HBO
17.07.2020 100045601
Solliciteren

Over de functie

Een 'nee' ombuigen naar een 'ja'.. Kansen zien en kansen creëren. Dat is waar jouw kracht ligt als Accountmanager!


Als Accountmanager Woningcorporaties werk je nauw samen met jouw recruiter(s) om de beste professionals te bemiddelen bij jouw opdrachtgevers.

Door jouw enthousiasme en creativiteit weet jij elke keer weer een mooie oplossing te bieden voor de vacature die jouw opdrachtgever heeft. Iemand met zwangerschapsverlof? Handen tekort op de afdeling? Of met spoed een vervanger nodig voor een langdurige zieke? Jij weet hoe jij ze daarbij kan helpen!

Dagelijks rij je van de ene naar de andere opdrachtgever om kansen te creëren voor jullie professionals. Tussendoor even een pitstop op kantoor om te sparren met je recruiter die rennend naar je toekomt met de perfecte professional voor die ene functie waar je het in de ochtend over had.

De week vliegt voorbij en dan ineens is het alweer tijd voor de vrijdagmiddagborrel! Heerlijk de week afsluiten (met het leukste team dat er is!) en terugblikken op een hectische maar succesvolle week.


Zit jij na het lezen van deze tekst vol energie en kan je niet wachten om te beginnen aan jouw nieuwe Maandag®? Solliciteer dan snel!

Functie eisen

Wat neem je mee?

Enthousiasme, creativiteit, een winnaarsmentaliteit en en een flinke dosis humor!


Verder:

• HBO werk- en denkniveau;

• Minimaal 1 jaar commerciële werkervaring;

• In het bezit van een rijbewijs B (hoe kom je anders bij je klanten!).

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag®?

Een passend basissalaris, auto van de zaak, laptop en telefoon zijn natuurlijk vanzelfsprekend. Daarnaast hebben we een mooi bonussysteem, de Maandag® Academy zodat jij je kan blijven ontwikkelen en onbeperkte vakantiedagen! Onbeperkte vakantiedagen denk je dan? Ja dat klopt, mits het je werk niet belemmerd ;)

Verder als belangrijkste natuurlijk een functie met veel vrijheid waarin jij je eigen verantwoordelijkheid kan pakken, beoordeeld én beloond wordt op je eigen prestatie en resultaten.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Mai Pham
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mai Pham