Accountmanager woningcorporatie

Ilona Vrielink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ilona Vrielink
JUL 07
Noord-Holland Permanent MBO
06.08.2020 100256998
Solliciteren

Over de functie

Bouwen, uitbreiden en onderhouden. Termen uit de woningcorporatie, maar ook voor jou als accountmanager. Heb jij affiniteit met de woningmarkt? Dan is deze vacature ‘’vastgoed’’ voor jou!


Als accountmanager woningcorporaties ben je dagelijks bezig met het bouwen, uitbreiden en onderhouden van je netwerk en je relaties. Je legt graag de eerste steen voor een succesvolle, productieve en duurzame samenwerking en slaat samen met de woningcorporaties de handen inéén voor goed “verhuurderschap” van onze professionals. Daarnaast ben je sociaal onderlegd en niet bang om eventuele “scheuren in de muren” te herstellen. Je werkt in de functie van accountmanager nauw samen met de recruiter woningcorporatie. De recruiter is verantwoordelijk voor de professionals en jij voor de opdrachtgever. Samen gaan jullie dit avontuur tegemoet.


Bouwen

Je maakt een plan van aanpak, je legt dus de eerste steen om te gaan bouwen. Welke woningcorporaties zijn gevestigd in jouw regio, wie kan je het beste bellen en hoe ga jij dat doen. Je gaat letterlijk een relatie opbouwen. Je benadert telefonisch de juiste contactpersonen om aan tafel te komen en je plan voor te leggen. Jouw doel? Vacatures!


Uitbreiden

De arbeidsmarkt trekt steeds meer aan, net zoals in de woningmarkt. Jij gaat jouw werkgebied optimaal benutten en probeert bij alle woningcorporaties relaties op te bouwen. 

Jouw resultaten gaan volledig door het dak!


Onderhouden

Gooi de deur nooit zomaar dicht, maar laat deze altijd op een kier staan. Onderhoud je relatie goed, want jij bent de denkbeeldige aanbouw voor een woningcorporatie. Jij probeert hen te allen tijde te voorzien van goede professionals die een toegevoegde waarde leveren.

Functie eisen

 • Een HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal één jaar commerciële werkervaring
 • 32-40 uur per week beschikbaar
 • Deinst niet terug voor koude acquisitie
 • In het bezit van een rijbewijs B
 • Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus (HBO/WO)
 • Je bent commercieel ingesteld en vindingrijk, met een echte winnaarsmentaliteit


Wat krijg jij er bij Maandag® voor terug?

 • Iedere maand een goed(!) basissalaris met een flexibele bonus (ongelimiteerd, want hoe meer resultaten jij behaalt hoe meer bonus jij ontvangt; hoe lekker?)
 • Flexibel verlof (lekker vrij wanneer jij dat wilt; uiteraard in overleg met jouw leidinggevende)
 • Een Microsoft Surface, smartphone en een auto om je werk perfect uit te voeren
 • Vakantiegeld en een goede pensioenregeling
 • Een volledig verzorgde introductieweek bij onze Maandag® Academy
 • Een frisse en vrolijke werkomgevingKom je ons team versterken? Ik ben bereikbaar via ilona.vrielink@maandag.nl of op 06-20614626.

Over het bedrijf

Maandag® Alkmaar wordt gekenmerkt door een informele sfeer. Je werkt in een optimistisch en ondernemend team, waarbij een nuchtere instelling met een harde werkmentaliteit voorop staat! We geven jou de vrijheid om op avontuurlijke wijze jouw doelstellingen en targets te behalen. Uiteraard is er ook ruimte voor het vieren van successen tijdens de vrijdagmiddagborrel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ilona Vrielink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ilona Vrielink