Accountmanager MAANDAG! IT

Over de functie

Heb jij een passie voor sales en een sterke affiniteit met IT? Maandag® IT zoekt een accountmanager!

Als accountmanager ben jij een netwerker in hart en nieren. Jij kunt overtuigen, enthousiasmeren en je pakt de verantwoordelijkheid om van iedere procedure weer een succes te maken. Je schakelt snel, en hebt een enorme salesdrive. Bij Maandag® ben jij namelijk verantwoordelijk voor je eigen succes!

Hoe ziet de dag er van een accountmanager bij Maandag® IT er uit? Je hebt een afspraak bij een klant om kennis te maken. Relaties opbouwen is immers van groot belang. Je krijgt een aantal aanvragen voor de inhuur van IT professionals mee. Vervolgens rijd je naar kantoor om deze door te spreken met je recruiter. Deze wordt gelijk enthousiast, want die heeft gisteren nou net DE kandidaat gesproken. Goed selecteren en voorstellen maar! Vervolgens schuif je aan bij de lunch en wordt je bijgepraat over wat men nu weer uitgespookt heeft in het weekend. Genoeg gelachen! Je stapt weer in de auto om een kijkje te nemen op het project waar jouw IT Professionals werkzaam zijn. Het gaat goed! Nog even een kopje koffie met de Hiring Manager, zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodat je weer kan anticiperen op toekomstige aanvragen. Vervolgens wordt je gebeld door je opdrachtgever, hij is enthousiast over de voorgestelde profielen! Deze ga je vervolgens goed voorbereiden op het sollicitatiegesprek met je recruiter. Hij gaat op gesprek en… Hij mag starten! Kleng! Aan de bel en door.. Want nieuwe leads staan weer op je te wachten. Klinkt als een toffe job, toch? Dat is het ook!

Het team van Maandag® IT bestaat uit ambitieuze en energieke accountmanagers en recruiters. Met een diversiteit aan persoonlijkheden, gezonde competitiedrang, doelgerichte aanpak en gezelligheid is geen dag hetzelfde. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen succes, maar we helpen elkaar graag om het beste team te zijn. Zie jij jezelf starten op het snelst groeiende label van Maandag®? Reageer dan snel en we plannen een intake in! Vragen? Deze kun je stellen aan Lennert Dietvorst op 06 30306210. Hopelijk Tot Maandag!

 

Functie eisen

 • Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een aantal jaar commerciële werkervaring opgedaan, het liefst in de arbeidsbemiddeling;
 • Jij bent een goede gesprekspartner op diverse niveaus;
 • Kennis van IT profielen (Pré)

Over het bedrijf

Je komt te werken in een ondernemend, gedreven team dat bestaat uit 2 salesmanagers, recruitment specialist, 11 recruiters en 12 accountmanagers. Dit team is 2 dagen in de week te vinden op de vestiging te Utrecht. De overige dagen werken ze thuis of op de regionale vestiging in de buurt van hun woonplaats.

Maandag® biedt;

 • Iedere maand een goed basissalaris met een flexibele bonus (ongelimiteerd, want hoe meer resultaten jij behaalt, hoe meer bonus jij ontvangt); 
 • Een Microsoft Surface, een leaseauto (deze mag je ook privé rijden) en een smartphone om je werk perfect uit te voeren; 
 • Een goede pensioenregeling; 
 • Een volledig verzorgde online introductie driedaagse bij onze Maandag® Academy. 
 • Last but not least: Werkplezier! Want bij Maandag® vieren we onze successen!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Lennert Dietvorst

Lennert Dietvorst

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs