Accountmanager MAANDAG! Eindhoven Overheid

Ruth Wilms
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ruth Wilms
MEI 06
Noord-Brabant Permanent HBO
05.06.2020 102436647
Solliciteren

Over de functie

Is verliezen geen optie, ga jij altijd voor de winst en haal jij het uiterste uit jezelf? Dan ben jij de Accountmanager binnen het Publieke Domein die wij zoeken!


Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Accountmanager binnen het Publieke Domein. Bij Maandag® Eindhoven werk je in een enthousiast en ambitieus team van Accountmanagers en Recruiters. No-nonsense, resultaatgericht en een hoge mate van vrijheid in de manier waarop je je doel bereikt, dat is kenmerkend voor de cultuur van Maandag®. Professioneel en laagdrempelig, maar ook genoeg ruimte voor Brabantse gezelligheid. Bij Maandag® is de rol van Accountmanager en Recruiter gescheiden, zodat je alle focus kan leggen op waar jij goed in bent. Samen de Recruiter ben jij verantwoordelijk voor de vele gemeenten in regio Noordoost Brabant. Dit vraagt om een goede samenwerking, zodat jullie je eigen toko draaiende kunnen houden. 


Als Accountmanager deins je niet terug voor acquisitie. Doelgericht en gefocust speur je het internet af naar nieuwe vacatures. Zonder twijfel pak je keer op keer je telefoon, toetst het telefoonnummer in en gaat vol zelfverzekerdheid die vacature binnenhalen. De bezwaren die je hoort zijn geen probleem en laten jou niet uit het veld slaan! Je komt met creatieve antwoorden en je laat zien een waardig gesprekspartner te zijn. Deze klant hoort jouw gedrevenheid en vertelt voorzichtig meer over zijn organisatie en de vacature. Jouw nieuwsgierigheid, oprechte interesse en kennis van het vakgebied zet je in, waardoor je deze klant langzaam aan je weet te binden. Jouw opdrachtgever buigt om en je mag professionals bij hem voorstellen!


Vol energie en positiviteit licht jij je Recruiter in met dit goede nieuws, zodat deze alvast aan de slag kan en een eerste search kan maken. Na de vele telefoontjes spring jij weer in je auto en vertrekt richting een klant waar je een evaluatiegesprek met je professional en diens leidinggevende hebt gepland. Ondertussen denk je na over hoe jij jouw verschillende opdrachtgevers kan helpen. Het is immers jouw verantwoordelijkheid om de regionale kansen te vertalen naar nieuwe opdrachten. Als Accountmanager ben jij de sparringpartner voor klanten op het gebied van capaciteitsproblemen en de huidige ontwikkelingen.


Commercieel succes behalen is een van jouw belangrijkste drijfveren. Je legt de lat hoog en je gaat voor resultaat! In nauwe samenwerking met de Recruiter bemiddel je professionals naar uitdagende projecten en voorzie je jouw klanten van de perfecte match. Je bent iemand die de touwtjes in handen neemt en je creëert kansen. Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en neemt een flinke dosis overtuigingskracht met je mee. Daarnaast heb je veel energie en vind je het leuk om in contact te zijn met veel verschillende type mensen.

Functie eisen

  • Een HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring in een sales omgeving is een vereiste;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Over het bedrijf

Het team van Maandag® Eindhoven kenmerkt zich door haar enthousiaste en ambitieuze Accountmanagers en Recruiters. De uiteenlopende persoonlijkheden zorgen voor een doelgerichte, transparante en directe cultuur. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan. Professioneel en toch laagdrempelig, met meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling.


  • Je start je carrière bij Maandag® met een introductieweek (afhankelijk van het COVID-19 virus zal dit online of toch fysiek plaatsvinden);
  • Elke maand een goed basissalaris met een mooie bonusregeling (hoe meer resultaten jij behaald, hoe meer bonus je ontvangt);
  • Een Leaseauto, Smartphone en Microsoft Surface om je werk perfect uit te voeren;
  • Onbepaald aantal verlofdagen, zodat je vrij kunt nemen wanneer jij dat wilt en het werk het toelaat (natuurlijk in overleg met jouw leidinggevende);
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, cursussen en een breed scala aan trainingen

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ruth Wilms
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ruth Wilms