Accountmanager Finance

Over de functie

Van een lege agenda naar een volle agenda, dat is één van je doelen in kwantiteit. Je zorgt ervoor dat je afspraken sales gerelateerd zijn, zo bouw je aan de kwaliteit in jouw werkzaamheden. Wat is je verhaal? Maak je een persoonlijk praatje of heb je het inhoudelijk over Finance met je gesprekspartner? Het is de bedoeling dat je als startende Accountmanager bij Maandag® je in de eerste maanden flink inzet om een klantenbestand op te bouwen, hier komt (veel) koude acquisitie bij kijken. Omdat jij ervaring hebt in de sales weet jij wat jouw manier is, om je collega’s te kunnen bijbenen haak je bij hun aan. Jij bent leergierig en hebt de winnaarsmentaliteit om je collega’s te evenaren of zelfs voorbij te groeien.

Om een vliegende start te maken krijg je een driedaagse kickstart van onze vakbekwame trainers van de Maandag® Academy. Elke 6 tot 8 weken heb je de terugkomdagen, zo leer je optimaal te onderhandelen en duurzame gesprekken aan te gaan met je klanten. De publieke sector kent vele organisaties dit zijn bijvoorbeeld gemeenten, Veiligheidsregio’s, Omgevingsdiensten, zorginstellingen en ga zo maar door. Hierin ga jij als Accountmanager Finance je portfolio opbouwen, uitbreiden en behouden. Jij detacheert namelijk specialisten zoals Financieel Adviseurs, Financieel Administratief Medewerkers en Business Controllers. Dit is wat Maandag® doet en goed in is, doe je mee?

Functie eisen

Maandag® zoekt een Accountmanager die sterk is in onderhandelen, beslissingen durft te nemen en een flinke dosis doorzettingsvermogen heeft. Jij bent vastberaden om dit vakgebied op de kaart te zetten samen met de Recruiters van onze vestiging Finance. 

Jij herkent je in de onderstaande functie omschrijving: 

 • MBO werk- en denkniveau; 
 • Een winnaarsmentaliteit- jij doet niet aan verliezen; 
 • Jij houdt van targets stellen en deze wil je het liefst nog overtreffen;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Zwolle of tussen Zwolle en Utrecht in, onze gecentraliseerde vestiging Finance bevindt zich te Utrecht;
 • Jij hebt ervaring in de arbeidsbemiddeling of in ieder geval met koude acquisitie.

Over het bedrijf

Je werkt in een ondernemend team welke op dit moment bestaat uit een salesmanager, officemanager, recruitment specialist, vijf recruiters en vijf accountmanagers. Dit team is 3 dagen in de week te vinden op de vestiging te Utrecht. De overige dagen werken ze thuis of op de regionale vestiging in de buurt van hun woonplaats. Ben jij de Accountmanager die opdrachtgevers uit het noordoosten aan zich weet te binden? Ga jij goed op een startup mentaliteit en ben jij flexibel wanneer het gaat om veranderingen en nieuwe ideeën? Solliciteer dan vandaag.

Maandag® biedt;

 • iedere maand een goed basissalaris met een flexibele bonus (ongelimiteerd, want hoe meer resultaten jij behaalt hoe meer bonus jij ontvangt); 
 • een Microsoft Surface, een leaseauto (deze mag je ook privé rijden) en een smartphone om je werk perfect uit te voeren; 
 • vakantiegeld en een goede pensioenregeling; 
 • een volledig verzorgde online introductie driedaagse bij onze Maandag® Academy. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Frances Peterson

Frances Peterson

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs