Senior recruiter

Tessa Smit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tessa Smit
MEI 11
Gelderland Permanent HBO
10.06.2020 100256203
Solliciteren

Over de functie

Jij wordt verantwoordelijk voor de instroom en begeleiding van zorgprofessionals binnen de jeugd- en gehandicaptenzorg.

 

Ons vakgebied welzijn is op dit moment nog het kleinste vakgebied van de vestiging. Maar voor hoelang?

Samen met jouw collega accountmanagers van dit vakgebied gaan jullie voor succes. Welk succes? Dat verschilt. Van het aannemen van een nieuwe contractant tot het plaatsen van een begeleider of jeugdzorgwerker.

 

Jij bent als senior recruiter van nature iemand die gemakkelijk contact legt met verschillende type mensen. Of het nu online, telefonisch of face-to-face is. Jij komt zelfverzekerd en overtuigend over en dat maakt dat mensen voor jou kiezen. Dit is precies wat jou als recruiter succesvol maakt.

Het is dan ook niet gek dat jij een groot netwerk aan mensen met sociaal maatschappelijke of jeugdzorg achtergrond in jouw vaste pool hebt.

 

En verder…

  • Ben jij in de rol van recruiter een kei in het binden en boeien van mensen met werkervaring binnen de jeugd- en gehandicaptenzorg;
  • Schrijf je jouw eigen vacatureteksten;
  • Stel je aanbiedingen op richting potentieel nieuwe collega’s (lees: persoonlijk of ambulant begeleider, orthopedagoog (generalist), jeugdzorgwerker, gezinscoach, jeugdbeschermer).

Functie eisen

Ons team bestaat uit 14 jonge en gedreven mensen met verschillende opleidingsachtergronden. We hebben dezelfde drive om te willen scoren, zijn niet bang om te zeggen wat we vinden en doen het gewoon. We gaan er allemaal 100% voor.


Jij brengt mee:

  • een afgeronde HBO/WO opleiding
  • 1 jaar werkervaring als recruiter
  • een beschikbaarheid van 40 uur in de week per 1 juli 2020


Ik kijk uit naar jouw sollicitatie! tessa.smit@maandag.nl

Over het bedrijf

Maandag Arnhem Zorg & Welzijn wordt gekenmerkt door haar dynamische, directe en open cultuur. We werken hard, vieren successen, en houden van een vrijmibo! We werken samen maar verliezen ons eigen doel niet uit het oog. Kom jij ons team versterken?

 

Wat bieden wij je?

Passend salaris, laptop en telefoon zijn vanzelfsprekend. Daarnaast bieden we voldoende ruimte om je te ontwikkelen.

Kortom: bij Maandag® zijn we op zoek naar een persoonlijkheid. Graag ga ik met je in gesprek of Maandag® en jij bij elkaar passen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tessa Smit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tessa Smit