Senior recruiter onderwijs

Maureen Bökkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Bökkers
MEI 20
Overijssel Permanent HBO
19.06.2020 100546981
Solliciteren

Over de functie

Als je de onderwijs vestiging van Maandag® Zwolle binnenstapt merk je meteen de goede sfeer. Het team bestaat uit een diversiteit aan persoonlijkheden maar allemaal hebben we een gemeenschappelijke deler: we willen allemaal scoren, successen vieren en verliezen ons doel niet uit het oog. In ons team is nog ruimte voor een ervaren recruiter.

Als recruiter onderwijs ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze professionals in het voortgezet onderwijs. Jij bouwt een relatie op met de professional en zorgt dat hij of zij niets te kort komt. Hierbij ben jij vastberaden om te weten wat iemand wil. Je vraagt door, kunt enthousiasmeren en overtuigen, pakt je verantwoordelijkheid en bent commercieel.

Naast relatiebeheer bouw je ook jouw eigen netwerk met eerste en tweede graad docenten op. Jij zoekt docenten die les kunnen geven in het voortgezet onderwijs. Samen met de accountmanager zorg jij voor de juiste match bij de vacature in het voortgezet onderwijs. Jij verstaat het vak van recruiter en weet de juiste wegen te bewandelen om de schaarse onderwijsprofessional te vinden. Daarnaast gebruik jij jouw persoonlijke vaardigheden om een professional aan Maandag® te binden. Kortom een veelzijdige baan waarbij geen dag hetzelfde is. 

Functie eisen

  • HBO werk-/denkniveau
  • Ervaring als recruiter
  •  Fulltime beschikbaar
  •  Commerciële ervaring 

Over het bedrijf

Bij Maandag® krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen en persoonlijke doelen te behalen. Je hebt veel afwisseling in je werk en er wordt een diversiteit aan cursussen en trainingen aangeboden om jezelf ook te kunnen blijven ontwikkelen. Daarnaast biedt Maandag® een goed arbeidsvoorwaardenpakket: een salaris wat bestaat uit een vast en flexibel deel, telefoon, laptop en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een collectieve zorgverzekering en -pensioenregeling.


Wil jij deel uitmaken van dit leuke team?  Solliciteer dan hieronder en wie weet spreken wij elkaar snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maureen Bökkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Bökkers