Recruitment Consultant MSP

Over de functie

Jij weet als geen ander hoe een goed CV binnen de overheid eruit ziet en hoe je optimaal naar de klant kan luisteren en daarmee écht aan de vraag van de klant kan voldoen. Naast dat zoeken je tweede natuur is, weet jij de perfecte afweging te maken tussen prijs en kwaliteit. Ben jij onze nieuwe MSP Recruitment Consultant binnen Maandag® Maastricht?

Wat ga je doen? Een MSP (Managed Service Provider) is een commerciële dienstverlener. De MSP is verantwoordelijk gemaakt om namens een organisatie inhuurprocessen uit te voeren. Maandag® werkt structureel met externe krachten en de behoefte ''grip op de inhuur'' van deze externen wordt steeds groter. Zo ook bij onze klanten. Dus nu is er één aanspreekpunt en één contractpartij!

De inhuurprocessen kunnen vaak complex zijn. Aan jouw als MSP Recruitment Consultant de taak om deze snel eigen te maken. Jij zet alles op alles om het hoogst haalbare resultaat te halen, namelijk: het vinden van de meest geschikte kandidaat op de juiste plek. Als MSP Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor het externe inhuurproces van Maandag®. Door jouw kennis en ervaring in te zetten lever je een toegevoegde waarde aan de klant. We hebben binnen Maandag® een ervaren persoon nodig die verantwoordelijk is voor de vacatures en invullingen door het jaar heen. Een grote opgave? Uiteraard, maar jij bent immers onze specialist!

Denk onder andere aan:

 • Het monitoren van aanvragen binnen marktplaatsen en reageren op relevante aanvragen (plus aanpassen en voorstellen van kandidaten);
 • Verkrijgen van relevante informatie over de klant en/of vacature via intern netwerk;
 • Afweging tussen prijs en kwaliteit om zo tot een marktconform voorstel te komen met maximaal rendement;
 • Het opvolgen van aanvragen die (centraal) zijn binnengekomen;
 • Het optimaliseren van de processen.

Klantgerichtheid is bij jou vanzelfsprekend en je houdt de klanttevredenheid nauwlettend in de gaten en speelt daarop in waar nodig. Werkt graag binnen een dynamische omgeving, gewend aan deadlines en bent zowel communicatief sterk als schriftelijk. Binnen Maandag® is humor en gedrevenheid een bindende factor, hier pas jij als geen ander tussen!

Functie eisen

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding;
 • Heb je ervaring als Intercedent of met MSP? Dan is dat een pré;
 • Je beschikt over competenties, zoals: accuratesse, creativiteit en resultaatgerichtheid!

Over het bedrijf

Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met circa 30 vestigingen. Het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers vindt Maandag® essentieel. En dat zijn geen loze woorden! Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Niké Jongen

Niké Jongen

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs