Recruiter

Over de functie

Voor ons team in Amsterdam zoeken wij per direct een Recruiter om de boel te versterken! Ben jij communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus? Ben jij commercieel ingesteld? Heb jij een winnaarsmentaliteit en ga je altijd voor het beste resultaat? Wil je jezelf altijd overtreffen en kun jij daarbij snel schakelen en goed onderhandelen? Hou je daarbij ook van gezelligheid en een borreltje op z'n tijd? Dan is ons team Zorg & Welzijn op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Recruiter in Amsterdam ben je constant op zoek naar nieuwe kandidaten en ben je een baas in het vinden van de beste professionals. En dat is pas het begin. Want zodra jij de match maakt tussen de professional en Maandag® blijf je constant in contact met jouw professional. Samen kijken jullie wat het best is voor jouw professional en stippelen jullie een loopbaanplanning uit. Je blijft bij Maandag® ook nauw in contact met je professional om een zo lang mogelijke samenwerking aan te gaan! Zodra jouw Accountmanager een nieuwe opdracht heeft die perfect past bij de ambities en skills van jouw professional, ben jij de eerste die dit hoort. Jullie samenwerking is essentieel om de verschillende belangen samen te brengen. Van een (digitale) eerste kennismaking tot een langdurige professionele relatie waarin jij als Recruiter van de hoed en de rand weet van de professional.

Om de juiste professionals aan je te binden beschik jij over de vaardigheden om tijdens een intakegesprek de kandidaten te committeren aan jou en aan Maandag. We zoeken iemand die besluitvaardig is, je bent in staat om te sturen en overtuigen en haalt hier voldoening uit. Door middel van verschillende wervingsacties kom jij in contact met de juiste kandidaten. Je bent zichtbaar op LinkedIn en hunt op verschillende jobboards, ook ben je continu bezig om jouw netwerk te vergroten.

Maandag® Amsterdam wordt gekenmerkt door een gedrevenheid, humor en een open cultuur. We werken hard en successen worden samen gevierd. Wij zoeken voor deze positie een Recruiter die energiek en competitief is en (bij voorkeur) al wat ervaring heeft in het vak! Je bent leergierig en neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen leerproces, dit omdat jij de beste wilt worden in je vak. Je detacheert professionals en bent er zelf ook een.

Functie eisen

 • Commerciële drive: Je houdt van targets en wil deze eigenlijk ook altijd nog overtreffen;
 • Flexibiliteit: Je kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
 • Je hebt al wat jaren ervaring als Recruiter;
 • Je vindt het een uitdaging je To-do lijst, ook als deze gedurende de dag 3 keer is omgegooid, aan het eind van de dag alsnóg af te krijgen;
 • Je kunt goed onderhandelen en wil hier elke dag nog beter in worden;
 • Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus (MBO/HBO/WO);
 • Je bent voor 40 uur in de week beschikbaar.

Over het bedrijf

Met meer dan 25 vestigingen door heel Nederland is Maandag® een grote speler in de markt. Het hoofdkantoor is een belangrijk baken in de ondersteuning van alle collega’s in het land. Maandag® is een platte en jonge organisatie. We groeien in een rap tempo. Dat is mooi natuurlijk en betekent dat we altijd op zoek zijn naar professionals die samen met ons verder bouwen. Op het hoofdkantoor hebben we alle smaken. Van salarisadministrateur, business analist tot online marketeer, medewerker service center.

Bij Maandag® werken bevlogen, ondernemende medewerkers. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Centraal staat plezier in je werk. Drive en professionaliteit is wat jou goed maakt. Maandag® geeft vertrouwen en daarom krijg je vrijheid. Heb je een goed idee? Tof. Dan gaan we daar mee aan de slag.

De mensen van Maandag® beschikken over diverse eigenschappen. Werklust met een flinke scheut optimisme. Een shotje gezonde kritiek om de zaak scherp te houden. En, een tikkie verrassend wellicht of een paar druppels zelfspot om het af te maken. Wat af te maken? Het werk natuurlijk. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Femke Cluistra

Femke Cluistra

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs