Recruiter

Niké Jongen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niké Jongen
MEI 08
Limburg Permanent HBO
07.06.2020 102601620
Solliciteren

Over de functie

Ben jij positief ingesteld, energiek, ga je altijd voor het beste resultaat en ben je geïnteresseerd in mensen en hun verhaal? Dan is werken als Recruiter bij Maandag® echt iets voor jou.


Maandag® groeit. Hard. Daarom neemt niet alleen het aantal kantoren toe, maar hebben we ook steeds nieuwe uitdagende functies beschikbaar op onze vestigingen. Als Recruiter ben je constant op zoek naar nieuwe kandidaten en ben je een baas in het vinden van de beste professionals. En dat is pas het begin. Want zodra jij de match maakt tussen de professional en Maandag® blijf je constant in contact met jouw professional. Samen kijken jullie wat het best is voor jouw professional en stippelen jullie een loopbaanplanning uit. Zodra jouw Accountmanager een nieuwe opdracht heeft die perfect past bij de ambities en skills van jouw professional, ben jij de eerste die dit hoort! 

 

Bij Maandag® werken bevlogen, ondernemende medewerkers. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Centraal staat plezier in je werk. Drive en professionaliteit is wat jou goed maakt. Maandag® geeft vertrouwen en daarom krijg je vrijheid. Heb je een goed idee? Tof! Dan gaan we daar mee aan de slag. 

 

Tot slot beschikken de mensen van Maandag® over diverse eigenschappen. Werklust met een flinke scheut optimisme. Een shotje gezonde kritiek om de zaak scherp te houden. En, een tikkie verrassend wellicht of een paar druppels zelfspot om het af te maken. Wat af te maken? Het werk natuurlijk! 


Kortom, ik zoek een Plug & Play collega met de juiste arbeidsethos!


De voordelen van Maandag®?

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via onze Maandag® Academy
  • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
  • Een goed basissalaris, unieke bonusregeling en flexibel vakantieverlof
  • Fijne werksfeer met elke vrijdag een borrel om de week af te sluiten

Functie eisen

Dit ben jij:

  • Beschikt over HBO werk- en denkniveau mét werkervaring
  • Commerciële/sales ervaring
  • Communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus
  • Je hebt een winnaarsmentaliteit en gaat voor het beste resultaat, dus houdt van targets en wilt deze altijd overtreffen
  • Je switcht snel tussen verschillende werkzaamheden en onderhandelen is echt jouw ding

Over het bedrijf

Met meer dan 25 vestigingen door heel Nederland is Maandag® een grote speler in de markt. Het hoofdkantoor is een belangrijk baken in de ondersteuning van alle collega’s in het land. Maandag® is een platte en jonge organisatie. We groeien in een rap tempo. Dat is mooi natuurlijk en betekent dat we altijd op zoek zijn naar professionals die samen met ons verder bouwen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Niké Jongen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niké Jongen