Recruiter

Tessa Smit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tessa Smit
MEI 20
Gelderland Permanent HBO
02.07.2020 100178259
Solliciteren

Over de functie

Striving for the best: jij wordt verantwoordelijk voor het vinden, spreken en aannemen van mensen met een hart voor de zorg.

Veel afwisseling, eigen verantwoordelijkheid en gewoon doen. Hier word jij blij van als recruiter zorg en welzijn!


Geen dag is hetzelfde. Jij bent als recruiter zorg en welzijn actief op zoek naar goede profielen binnen de zorg. Vandaag is dat een begeleider gehandicaptenzorg en morgen is het een jeugdbeschermer. Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht maak je de perfecte match.


En ben je enthousiast? Dan kijk je samen met je accountmanager waar kansen liggen. Is er niet direct een vacature beschikbaar maar ben je wel enthousiast: ook dan neem je iemand gewoon op contract.

Jij luistert naar de wensen van de mensen en kijkt wat er mogelijk is. Ook als het niet gelijk een 100% match is.

Van searchen, intakes voeren, salarisonderhandelingen en het schrijven van vacatureteksten, jij bepaalt als recruiter zorg en welzijn hoe jouw dag eruit ziet.


Kortom, jij bent:

  • een ondernemer
  • resultaatgericht
  • fanatiek

Functie eisen

Ons team bestaat uit 14 jonge en gedreven mensen met verschillende opleidingsachtergronden. We hebben we dezelfde drive om te willen scoren, zijn niet bang om te zeggen wat we vinden en we doen het gewoon. We gaan er allemaal 100% voor.


Jij brengt mee:

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding
  • Commerciële ervaring
  • Een beschikbaarheid van 40 uur per week


What are you waiting for? Solliciteer vandaag!

Over het bedrijf

Maandag Arnhem Zorg wordt gekenmerkt door haar dynamische, directe en open cultuur. We werken hard, vieren successen, en houden van een vrijmibo! We werken samen maar verliezen ons eigen doel niet uit het oog. Kom jij ons team versterken?

 

Wat bieden wij je?

Passend salaris, laptop en telefoon zijn vanzelfsprekend. Daarnaast bieden we voldoende ruimte om je te ontwikkelen.

Kortom: bij Maandag® zijn we op zoek naar een persoonlijkheid. Graag ga ik met je in gesprek of Maandag® en jij bij elkaar passen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tessa Smit
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tessa Smit