Recruiter Zorg

Maureen Bökkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Bökkers
JUN 19
Overijssel Permanent HBO
19.07.2020 101773891
Solliciteren

Over de functie

Als recruiter ben jij vastberaden om te weten wat iemand wil. Je vraagt door, kunt enthousiasmeren en overtuigen, pakt je verantwoordelijkheid en bent commercieel. Bij Maandag® ben jij namelijk verantwoordelijk voor je vakgebied, jij bepaalt je eigen succes!


Hoe kan je dag eruit zien? Je start de dag met het bekijken van je mail: wie hebben er gesolliciteerd, zijn er vragen vanuit je eigen professionals en hoe ziet je dag eruit? Vervolgens heb jij een kennismakingsgesprek met iemand die je eergisteren hebt gesproken via LinkedIn. Vol energie kom je uit je gesprek, dit cv ga je gelijk uitwerken en voorstellen aan je accountmanager. Ondertussen werk je je vacatures bij en zorg je dat ze op alle jobboards staan. Na een lunch met al je collega’s van de vestigingen Zorg & Welzijn en Onderwijs bespreek je met accountmanager wie er bij welke vacature past en hoe jullie gesprekken gaan regelen. Ondertussen belt een van jouw professionals om aan te geven dat hij of zij niet voldoende uren heeft gemaakt deze week, ook dit pak je gelijk op je met je accountmanager. Aan het eind van de dag heb je nog even contact met een andere professional omdat hij of zij op sollicitatie is geweest, even horen hoe het is gegaan natuurlijk!


Het team van Maandag® Zorg en Welzijn bestaat uit ambitieuze en energieke recruiters en accountmanagers. Met een diversiteit aan persoonlijkheden, competitiedrang, doelgerichte aanpak en gezelligheid is geen dag hetzelfde. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen succes, maar we helpen elkaar graag om het beste team te zijn.

Functie eisen

Functie-eisen:

-         HBO werk-/denkniveau

-         Fulltime beschikbaar

-         Enige ervaring als accountmanager is een pré

Over het bedrijf

Bij Maandag® krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen en persoonlijke doelen te behalen. Je hebt veel afwisseling in je werk en er wordt een diversiteit aan cursussen en trainingen aangeboden om jezelf ook te kunnen blijven ontwikkelen. Daarnaast biedt Maandag® een goed arbeidsvoorwaardenpakket: een salaris wat bestaat uit een vast en flexibel deel, telefoon, laptop en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een collectieve zorgverzekering en -pensioenregeling.


Enthousiast geworden? Solliciteer dan hieronder en wie weet spreken wij elkaar snel! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maureen Bökkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maureen Bökkers