Recruiter zorg

Nikki de Bruin
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nikki de Bruin
FEB 05
Noord-Holland Vast HBO
06.03.2020 100280519
Solliciteren

Over de functie

Maak jij, als recruiter, graag mensen blij met een nieuwe baan?


Je komt te werken in een enthousiast en ambitieus team van recruiters en accountmanagers. Wij zijn doelgericht en eerlijk, dat is de cultuur van Maandag(R). We zijn professional maar houden ook van gezelligheid.


Als recruiter hou je je bezig met het werven en selecteren van zorgprofessionals. je bouwt een pool op van goede professionals door middel van het searchen op Linkedin en jobboards, het gebruik van je netwerk of dat van je professionals en door andere creatieve manieren die je zelf bedenkt.

Wanneer je accountmanager komt met een vacature weet jij gelijk wie je uit je pool gaat bellen om deze vacature mee te bespreken. Ondertussen heb je een andere accountmanager overtuigd van de professional die jij vanmorgen op intake hebt gehad. Hier moet een interessant opdracht voor te vinden zijn! Sterker nog, hij past zo goed bij je dat je hem een contract vanuit Maandag(R) wil aanbieden.


Tussen de intakes die je voert ben je bezig met het up to date houden van je pool van zorgprofessionals. Je benadert pro-actief professionals en handelt binnenkomende sollicitaties af. Ook schrijf je pakkende vacature teksten, met informatie die je vanuit je accountmanagers krijgt.


Je bent ook het aanspreekpunt voor professionals die al voor je aan het werk zijn. Je belt ze gewoon even om bij te kletsen, om vragen te beantwoorden of om mogelijke nieuwe opdrachten te bespreken.


Solliciteer snel, de vacature sluit per 1 Maart 2020

Functie eisen

Dit ben jij:


  • HBO werk en denk niveau
  • Competitief, ondernemend en prettig gestoord


Over het bedrijf

Wat krijg jij van ons:


  • Gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via onze Maandag® Academy om nooit stil te hoeven staan.
  • Een functie met vrijheid en veel eigen verantwoordelijkheid waarin je beoordeeld en beloond wordt op basis van je resultaten.
  • Een jong, hecht en enthousiast team.
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een mooi basissalaris, een unieke bonusregeling en flexibele vakantieverlof.
  • Een prachtige werkplek aan het IJ in hartje Amsterdam.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Nikki de Bruin
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nikki de Bruin