Recruiter Zorg & Welzijn Rotterdam

Over de functie

De professionals in de zorg, ze zijn onmisbaar! En jij spreekt ze iedere dag over hun nieuwe maandag. Als Recruiter ben jij hét aanspreekpunt voor de professionals die werkzaam zijn binnen de verpleeg-en verzorgingstehuizen, GGZ-instellingen, gehandicaptenzorg en ziekenhuizen. Je zal je bezig gaan houden met de dagelijkse werving van deze profielen, de openstaande vacatures én zorg je dat je deze onder controle hebt. Dit is zeker niet de makkelijkste taak door de schaarste op de arbeidsmarkt, maar des te uitdagender en heel divers! Je hebt creatieve ideeën en je weet een enorm netwerk op te bouwen. Spoedvacature? Voor jou geen probleem! Jij kent tenslotte al jouw professionals en je weet dan ook snel te schakelen en de beste match te maken. Heb je een creatief idee om passende kandidaten binnen te halen? Dan word je alleen maar aangemoedigd!

Na het opstarten van je email met je eerste espresso bespreek je met je team de doelen voor die dag. Je hebt die ochtend een intake met een GZ-psycholoog. Goede hoop! Want het profiel matcht één op één met de vacature die de accountmanager heeft binnen gehaald! Met veel energie kom je uit je intake en ga je alweer naar je volgende afspraak. De HBO-Verpleegkundige die je wist te overtuigen van maandag® komt langs om haar contract te ondertekenen. Na de lunch starten we de middag met het recruitmentoverleg. Je hebt weer nieuwe input gekregen om die pakkende en creatieve vacature te schrijven en op de site te publiceren. Daarna spring je samen met de accountmanager de auto in voor een projectbezoek. Jouw professional in actie zien op de vloer! Op weg terug naar de vestiging word je gebeld door de accountmanager, de GZ-psycholoog die je in de ochtend op intake had mag op gesprek! Bingo! Nu de sollicitatiebevestiging mailen, je laatste administratie bijwerken en een nieuwe to-do list maken voor de volgende dag. Kortom, weer een energieke en succesvolle dag.

Ben jij enthousiast? Ik ga graag het gesprek met je aan!

Functie eisen

De collega die wij zoeken:

· Beschikt over een afgeronde HBO opleiding;

· Heeft een commerciële instelling en streeft naar succes;

· Is een ster als gesprekspartner op verschillende niveaus;

·  Maar het allerbelangrijkste: Je wilt graag leren en bezit een echte winnaarsmentaliteit. Je ziet kansen waar anderen ze misschien niet zien en denkt mee met zowel je collega’s als professionals.

Wat krijg jij daarvoor terug?

· Een goed arbeidsvoorwaardenpakket;

· Flexibel verlof; je bepaalt zelf hoeveel verlof je nodig hebt;

· Een Surface en smartphone;

· Een verzorgde introductieweek bij de Maandag® Academy waarin je klaargestoomd wordt voor jouw vliegende start op de vestiging;

Over het bedrijf

Je komt te werken in een enthousiast en ambitieus team van Recruiters en Accountmanagers.

No-nonsense, actiegericht en een hoge mate van vrijheid in de manier waarop jij jouw doel bereikt. Dit zijn kenmerken van de cultuur van Maandag®. Professioneel, maar ook laagdrempelig én genoeg ruimte voor de Rotterdamse gezelligheid!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Bibian Janssen

Bibian Janssen

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs